Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz
Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Klas Super Acidophilus plus 6 miliard 60 kapslí

Kód produktu: z107

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-07-04 07:59:11

    Užívám ANTI-PARASITE STAR a Super Acidophilus plus 6 miliard již 2 týdeny a velmi se mi zlepšilo trávení. Předtím jsem byla hodně nafouklá a teď potíže téměř vymizely.

  • 2017-06-22 09:56:36

    Produkt Super Acidophilus působí okamžitě. Po jedné tabletce jsem byla čiperná, svěží, a zárověň jsem měla pocit, že jsem plná energie. Doporučuji všem. Je to antibakteriální přípravek na veškeré nemoce.

  • 2017-04-19 10:18:26

    Super Acidophilus plus 6 miliard užívám již podruhé a jsem s ním velice spokojená. Moc mi pomohl při (nejspíš chronických) zažívacích obtížích. Mimochodem už mi docházejí a objednám další.

  • 2016-08-22 09:49:21

    Goji kustovnice má větší plody než v menších baleních, zakoupených v obchodech se zdravou výživou, takže si myslím, že je i kvalitnější. Super Acidophilus užívám jednou denně navečer. Řekla bych, že přispěly k mému lepšímu stavu trávení. Nejsou to žvýkačky, ale chutné dražé.

  • 2016-01-26 10:43:08

    Přípravek Chanca Piedra už užívám druhý rok, ledvinový kamínek se mírně zmenšil, ale stále bohužel je. Vymizely ale problémy se zažíváním. Super Acidophilus má podle mě pozitivní účinky - jsem méně náchylná k virovým onemocněním i nachlazení.

  • 2015-01-19 10:10:25

    Candistop a Super Acidophilus plus jsem používal opakovaně, kvasinky už nemám, proto všem doporučuji.

  • 2014-12-31 08:52:38

    Mohu vám sdělit, že jsem s přípravkem Super Acidophilus moc spokojená. Měla jsem potíže se střevy, po každém jídle hrozné křeče. Začala jsem ho brát denně, ale po 14 dnech mně stačí tableta 2x týdně a moje problémy ustaly. Moc za takovýto lék děkuji.

  • 2014-12-29 07:52:37

    Váš produkt Super Acidophilus je vynikající, jsem velice spokojen.

  • 2014-07-29 09:33:18

    S produktem Super Acidophilus jsem velmi spokojena a už jsem ho doporučila i kamarádce. Lépe se mi určitě chodí na WC :-)

  • 2014-05-05 09:09:03

    S produktem Super Acidophilus plus 6 miliard jsem spokojena. Moje zažívací problémy se zlepšily o 70 %.

  • 2014-04-28 08:26:28

    B-komplex + vitamín C jsem pořídila hlavně na boj proti oparům a osvědčil se mi. Spokojenost! Super Acidophilus Klas 10 miliard jsem si pořídila, protože trpím na vaginální mykózy. S výsledkem jsem také spokojená. I dětem po antibiotikách zapůsobil výborně.

  • 2014-04-25 08:00:04

    S vašimi produkty jsem velmi spokojená. Přípravek Super Acidophilus plus 6 miliard jsem užívala po léčbě antibiotiky k obnově střevní mikroflóry. Myslím si, že obnova opravdu proběhla a má trvalý účinek. Urofit Klas používám nyní jako prevenci močových infekcí, pokud někde prochladnu. Zatím úspěšně. Jsem ráda, že existují takovéto přípravky, které lidé pomáhají a hlavně jim neškodí.

  • 2014-04-23 07:54:25

    Produkt Super Acidophilus jsem zakoupila pro dceru, která má Crohnovu nemoc. Zatím se zdá, že účinkuje velmi dobře. Už jsem ho koupila podruhé. Dcera ho užívá 2x denně.

  • 2014-04-18 07:57:53

    S výrobkem Super Acidophilus jsem spokojená. Začala jsem ho brát na potíže s trávením a kvůli opakujícím se mykozám. Beru již druhé balení, první jsem zakoupila v kamenném obchodě. Od té doby se mi trávení zlepšilo. Již nemám průjmy a když mám mykózy, tak už to není tak časté a hlavně tak intenzivní jako dříve. Cena je ovšem dost vysoká, což je velká nevýhoda tohoto produktu a mnohé lidi odradí. Celkově mohu doporučit. Ale výsledky se začaly dostavovat až po druhém balení.

  • 2014-02-25 08:54:00

    S přípravkem Super Acidophilus jsem nadmíru spokojena. Přípravek jsem si zakoupila na základě kladných recenzí a musím dát za pravdu, že skutečně pomáhá. Trápily mě obtíže v podobě výtoků a obdobných ženských problémů. Při pravidelném užívání obtíže zmizely. Mohu tento přípravek jen doporučit a určitě koupím další.

  • 2014-02-14 09:16:36

    Výrobky Gyntima Probiotica vaginální čípky Forte a Super Acidophilus jsou perfektní a zabírají. Byla jsem u gynekologa a žádné kvasinky se od té doby neobjevily. Děkuji moc! Konečně sucho, musela jsem roky nosit vložky, děsné, otravné. Nechci to už zažít :-)

  • 2013-12-03 09:43:31

    Díky Super Acidophilu se mi upravila střevní mikroflóra.

  • 2013-11-18 12:48:43

    S produktem Super Acidophilus plus jsem spokojená. Potíže s trávícím ústrojím ustaly a krvácení ve stolici zcela vymizelo.

  • 2013-11-14 14:36:56

    Trend Relax a Alfalfu beru 1x denně, Regevit 2x denně a cítím se méně unavená, mám více energie. Manžel užívá Androzin kapky a Super Acidophilus na zažívání a i on pociťuje zlepšení, zejména trávícího traktu. Takže po dobrání produktů budeme v užívání oba pokračovat. Moc děkujeme za vaše kvalitně zpracované nabídky produktů a cenné informace na vašich internetových stránkách celostní medicíny a prozdraví.

  • 2013-11-13 09:51:55

    S produktem Super Acidophilus plus jsem velice spokojená, určitě si objednám další. Na funkci střev je pro mne to nejlepší. S tímto produktem mají dobré zkušenosti i moji členové rodiny.

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 46 271 produktů
od kabelky po parfém
x