loading

Recenze Armani Acqua Di Gio Pour Homme - EDT - TESTER

Kód produktu: pTESTER003

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    to co jsem cekal

    • Pro
    • to co jsem cekal
  • 17. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    celková, dlouhodobá spokojenost s produktem

    • Pro
    • voní a drží:-)
  • 17. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    jeden z nejlepších parfémů na trhu

  • 2. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Osvěžující vůně .

  • Eva Flejberková | 4. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně

    • Pro
    • výborná vůně
    • Proti
    • nic
  • 25. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    bomba dlouhodoba spicka

  • Ivana | 21. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • velmi příjemná pánská vůně
  • 29. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně, výhodný tester

    • Pro
    • Prostě nejlepší
  • yanulena | 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    klasika, která snad nikoho nemůže urazit

  • Pavel | 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    U této značky jsem nikdy chybu neudělal,a i když tuto toaletní vodu již znám,nekupoval jsem zajíce v pytli. Naprostá spokojenost,už se těším až ji aplikuji a vyrazím.

    • Pro
    • Acqua di Gio znám již delší dobu,vždy mě krásně voněl.Bohužel se cenově držel vysoko.Teď na něj dali super cenu,tak jsem ho koupil.Je to nádherná,nevtíravá vůně,s tím rozhodně chybu nikdo neudělá.
    • Proti
    • Nic
  • 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší pánská vůně

  • 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nevtíravá vůně pro každý den.

    • Pro
    • Příjemná pánská vůně, nevtíravá.
    • Proti
    • -
  • Zuzana Doboszová | 15. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně

    • Pro
    • nejlevnější na trhu
  • 12. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně vydrží po celý den, je úžasná

    • Pro
    • manžel tuto vůni používá
  • Naděžda Kožená | 19. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Můj syn ho pravidelně používá a vždy když příjde provoní celý dům a dodá mě tím krásný pocit, že mám hezkého a vonícího syna. Vždy mu ho ráda koupím už jen pro ten pocit

    • Pro
    • . Parfémy.cz
  • Petra | 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji z důvodů viz. výše

    • Pro
    • vůně značka oblíbenost této vůně partnerem příjemné balení v různých objemech cenová dostupnost
  • 25. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Prijemna vune...

    • Pro
    • Dlouha vydrz
  • 18. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • dobrá vůně, sportovní i decentní zároveň
    • Proti
    • nevím
  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Vůni jsem kupovala manželovi na základě recenzí a podle popisu složení. Manželovi je naštěstí příjemná:-)) a já se k němu ještě více tulím, abych si přičichla:-)) Myslím, že se hodí k mladým, sportovně založeným můžům.

    • Pro
    • Krásně voní Je svěží Vydrží docela dlouho
    • Proti
    • Zatím nemáme
  • Honza | 3. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    maximálně spokojen i s dalším zaslaným vzorkem

    • Pro
    • krásná pánská vůně
    • Proti
    • nutnost vůni odzkoušet v kamenném obchodě
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni