loading

Recenze Armani Acqua Di Gio Pour Homme - EDT

Kód produktu: pGA001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • KAMIL ŠRUBAŘ | 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní prdukt

    • Pro
    • kvalita+cena
  • 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně mužské části naší rodiny i když už zkusili i jinou vůni, vrátili se k této toiletní vodě

    • Pro
    • jemná nevtíravá, ale příjemná pánská vůně
  • 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně v naší rodině

  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    maximalni spokojenost

  • 28. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používá ho přítel několik let, velmi příjemná vůně

  • 27. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek pro přítele, jiná možnost volby nebyla :) Tuhle vůni milujeme oba ;)

  • 27. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Tento parfem jsem koupila příteli k Vánocům a koupila jsem ho přes internet, protože ho v kamenném obchodě neměli. Jelikož jsem vůni neznala, dala jsem na recenzi. Bohužel mě ta vůně zklamala. Na to, že to má být pro muže mohla být o trochu silnější, pro mě je tato vůně velice slabá a to nemám ráda silné vůně, mám ráda jemné vůně, ale tento parfém je až moooc jemný, není skoro cítit. A vydrží strašně málo. :o(. Takže pro mě nic moc. Příště zkusím Lakoste :o)

    • Pro
    • hezky voní
    • Proti
    • strašně slabá vůně
  • michaela | 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    vůni mám od vánoc, velice sem si ji oblíbila. Je to intenzivní vůně,těžší,ale velice příjemná i pro mé okolí

    • Pro
    • příjemná,kvalitní vůně
  • 11. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spoustě žen tato vůně imponuje, nestane se aby některá už při prvním přivonění nebyla naprosto okouzlena.

    • Pro
    • Dokonalá vůně, neopakovatelné souznění všech přísad
    • Proti
    • Nic
  • 26. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Chtěl jsem vyzkoušet něco nového, většinou používám Diro Farenheit.

    • Pro
    • Krásná vůně
    • Proti
    • Nevydrží dlouho
  • Michaela Benešová | 6. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém partner používá již dlouhodobě, on i já jsme spokojeni jak s charakterem jeho vůně, tak s délkou vůně po aplikaci parfému.

  • 13. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný parfém, nádherná vůně a výdrží :-)

    • Pro
    • výborný parfém, nádherná vůně a výdrží :-)
  • 5. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    moje hodnocení je 100% dárek pro syna

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Věry | 10. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Opět jsem neodolala a tuto vůni jsem si objednala-již po třetí.Je moc pěkná,hlavně po ty kdo mají rády květinové vůně.

    • Pro
    • Krásná nevtíravá vůně.Již jsem ji měla 2x a opět jsem si ji objednala.Mám ji moc ráda pro jeji květinovou vůni.
    • Proti
    • žádné
  • Marek Kolář | 3. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám dost času. Zdar

    • Pro
    • Super vůně
  • 14. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Dámská toaletní voda G.A. je svěží, navodí atmosféru horkých letních dní. Používám ji již léta a stále jsem spokojená. Pánská verze je taky příjemná. Škoda jen, že lze tak obtížně sehnat větší balení.

  • 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná intimní vůně

    • Pro
    • příjemná intimní vůně
  • 23. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    100% spokojenost ! :)

    • Pro
    • Nádherná vůně, vydrží celý den !
  • Luboš.Sloup | 11. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Pravidelně, dlouhodobě používám, jsem s touto toaletní vodou maximálně spokojen.

  • Anna Gerlichová | 3. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    sexy osvěžující vůně

    • Pro
    • úžasná vůně
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni