loading

Recenze Finclub Fin Avis 50 ml

Kód produktu: z29

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-12-22 08:38:16

    Při první objednávce Fin Avisu jsem netušila, že zdaleka nebude poslední. Fin Avis je přírodní zázrak. Po týdnu užívání jeho účinky byly již téměř stoprocentní. Psychické problémy ustaly a kapičky nahradily lexaurin i neurol.

  • 2017-08-11 13:20:56

    Fin Avis nám doporučil lékař neurolog, který má v péči našeho syna, který je hyperaktivní a má podezření na poruchu autistického spektra. Fin Avis užívá již rok a celkově se po něm hodně zklidnil a správné dávkování mu upravilo v noci spánek. Býval třeba 2 hod v kuse vzhůru. Teď je vzhůru pouze cca 2x do měsíce. Jsme s ním velmi spokojeni.

  • 2017-06-20 07:47:46

    Přípravek Fin Avis používám cca rok a splňuje to, co se od něho očekává. Nemohu si na něj ani v nejmenším stěžovat.

  • 2015-01-06 09:27:57

    S výrobkem Fin Avis jsem spokojena.

  • 2014-11-10 09:14:17

    Produkt Fin Avis užívá můj desetiletý syn. Napsala nám ho MUDr. Lněničková z neurologie a jsme s ním spokojeni. Je hyperaktivní a ve škole neudržel pozornost. Od doby užívání Avisu se o hodně zlepšil, takže na produkt nedám dopustit.

  • 2014-06-17 08:00:49

    S přípravkem Fin Avis jsem naprosto spokojená a opravdu to pomáhá při stresu, mohu doporučit.

  • 2014-05-26 14:48:10

    Dobrý den, s produkty Fin KarditabsObezinFin Avis jsem opravdu spokojená.

  • 2014-05-23 15:02:43

    Dobrý den, s přípravkem Fin Avis jsem naprosto spokojená a opravdu to pomáhá při stresu, mohu doporučit.

  • 2014-04-23 08:09:51

    Allegra Comfort mi opravdu navodil pocit dobré nálady, akorát je škoda, že je krabička brzo prázdná. Fin Avis je dobrý uspávací prostředek. Je přírodní a jsem s ním velmi spokojená. Budu objednávat dále.

  • 2014-03-10 12:33:16

    Neuran mi vyhovuje a myslím, že je to dobrý výrobek. Fin Avis je taky fajn, ale proti nespavosti mi více zabírá produkt Tryptofan plus, který jsem u vás také zakoupila.

  • 2013-11-14 11:19:12

    Fin Avis mi moc pomáhá, když nemohu spát. Jsem s ním spokojená a budu ho kupovat dále.

  • 2013-03-26 11:46:58

    Na mě opravdu funguje, zklidnila jsem se. Nemám problém s usínáním, ale s probouzením brzy ráno a ranní nespavostí. Na to kapky moc nepůsobí. Ale celkově se cítím klidnější a nad věcí.

  • 2012-11-20 07:51:54

    Dobrý den, ráda Vám odpovím na Váš dotaz. TOP 10 na odkyselení organismu - koupila jsem si již druhé balení. Podařilo se mi zbavit se bradavic na nohou, což se mi nepodařilo ani při konzumaci hub a jejich extraktů. PresiDENT Zubní pasta White - dobře čistí. Má příjemnou chuť i vůni a výborný poměr kavalita/cena. Po použití "obyčejných" zubních past z marketu jsem se opět vrátila k této značce. Manžel po používání Eregmy max a Alvea už nemusí do diabetické poradny a vysoký krevní tlak má ukázkový. A "mužský život" jej zase začal více bavit. Fin Avis - při přepracování, když už se mi třásly ruce na klávesnici, jsem si uvědomila, že nervy mám v háji. Jestliže chci zhubnout, musím se uklidnit. Kapky zabraly dobře. Nyní nemusím používat, ale stejně je mám po ruce na pracovním stole. Distilad´Algue - nezhubla jsem, ale vyhovuje mi tato směs na zvýšení krevního tlaku, mám nízký. Po obědě jsem byla hodně unavená, tato směs mě dokáže probudit. Tamari sojová omáčka - chuťově velmi příjemná, úplně něco jiného než kupované v marketech (možná je také mají, ale když si objednávám zboží nemusím ji shánět jinde). Kolegům jsem vyprávěla, jak dokáže rýžové saké zvýraznit chuť. Už si objednali.

  • 2012-10-30 00:00:00

    Fin Avis jsem objednala pro manžela, který podniká a někdy řeší složité vypjaté situace. Pocítil úlevu a uklidnění po požití tohoto přípravku.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Zdravím Vás, odpovídám na váš dotaz ohledně zakoupených výrobků. Avenamax jsem využívala 3 lahvičky a myslím si, že má velmi dobré účinky na psychiku a tím i na celkový zdravotní stav.

  • 2009-11-01 00:00:00

    S výrobkem Fin Avis jsem byla spokojená, pomohl mi překonat stresové období. Děkuji

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, vlastní zkušenost mám zatím jen s kapičkami Avenamax, ty už užíváme delší dobu a nemůžeme si je vynachválit. Zabírají na nespavost, neklid, špatnou koncentraci....

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, přípravek Avenamax jsem koupila po konzultaci s přítelkyní a po přečtení všech referencí na tento produkt musím zcela souhlasit se skvělými účinky tohoto extraktu. Již po několika minutách cítím opravdu úlevu. Užívám přípravek preventivně. Bohužel špatně reaguji na stresové situace v práci a při preventivním užití přípravku vše snáze zvládám. Jak říkáme s kolegyní, nemůžu si tyto "kouzelné kapičky" vynachválit :-) Krém na ruce s Aloe mě mile překvapil. Velmi lehce se vstřebává a velmi dobře mi působí na pokožku rukou. Děkuji a krásný den.

  • 2009-11-18 14:53:57

    Z výrobků, které jsem si u Vás zakoupila užívám pravidelně AVENAMAX. Užívám 11 kapek denně a jsem klidnější. Už mě jen tak neco nerozhodí.

  • 2009-11-18 14:53:57

    S avenamaxem už mám z dřívějška zkušenost a můžu potrvrdit, že to je jedna z mála produktů, který opravdu zabírají a sklidnují celý orgasnismus. Ted používám na zkoušku RELAXIN a je prostě super.

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni