loading

Recenze DKNY Be Delicious - EDP

Kód produktu: pDK008

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Bohuslav Kovanda | 9. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi dobře

  • Emilie | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi přijemná vuně. Objednávám si tento parfém často a jsem moc spokojená.Doporučila bych tento parfém každe ženě ktéra ma rada jemnou vuni ktéra vydrži. Když jsem u někoho a pak odejdu domu, řikaji že vuně za mnou zustava dlouho. Moc to potěši.

  • Janina | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Letní, ovocná, svěží.... prostě krásná vůně pro mladé energické dámy. Dlouho vydrží. Voní celému okolí :-)

  • Lenka Švecová | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho a svěže voní.

    • Pro
    • krásná vůně
  • 27. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    oslovila mě ihned po prvním přivonění :-)

    • Pro
    • velmi příjemná svěží vůně vydrží celý den
    • Proti
    • nic
  • Eva | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Uzasna vune ktera vydrzi temer cely den

    • Pro
    • Krasne voni
    • Proti
    • Vubec nic
  • Klepáčková Dagmar | 21. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již léta,jsem velmi spokojená s touto vůní a všem okolo mě se líbí....často se mě ptají,jaký parfém používám...

    • Pro
    • krásná svěží vůně,všem doporučuji
    • Proti
    • nic
  • Simisek | 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda tuto značku parfému a vždy jsem s ní byla spokojená.

    • Pro
    • Krásně voní a vůně opravdu dlouho vydží.
  • 1. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    svěží,vydrží

    • Pro
    • super
  • Helena Ciompová | 20. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    působí líbezně na mé čichové buňky

    • Pro
    • velice příjemná vůně pro denní použití
  • 18. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě super

    • Pro
    • Krásná vůně, kterou používám již několik let
  • Iva | 17. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dcera si ji dovezla před lety ze zahraničí a již tehdy mi učarovala, ale měla jsem DG. Teď jsem se rozhodla pro Be... a nelituji. Změna je život.

    • Pro
    • úžasná vůně !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Irena Bechyňová | 10. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    -tento produkt bych doporučila všem ženám,které se chtějí během dne s touto vůní cítit příjemně i pro své okolí,vůně nikoho neobtěžuje a je velice příjemná,protože každý ví,že musí volit vůni podle dané situace a já tento parfém hlavně využívám do práce a volný čas

    • Pro
    • Tento parfém je můj oblíbený a kupuji si ho již 3 roky
  • 1. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    - kupuju si pokaždé tento parfém - z celé své edie voní nejlépe

    • Pro
    • - perfektní svěží vůně - vydrží dlouho
  • Šárka | 26. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda příjemnou svěží vůni a proto jsem si tento parfém objednala znovu. Po celý den voní stejně příjemně.

    • Pro
    • parfém má příjemnou svěží jemnou vůni je to vůně, která dlouho vydrží voní po celý den stejně příjemně
  • Tery | 1. březen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    DKNY Be Delicious prostě miluju ... pro mě jednička Doporučuji všem, kdo mají rádi lehké příjemné vůně

    • Pro
    • DKNY Be Delicious prostě miluju ... pro mě jednička
  • 25. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    měla jsem možnost jej vyzkoušet před koupí zaujal mě svou příjemnou a vytrvalou vůní

    • Pro
    • svěží a příjemný pro mě i okolí
  • 7. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je příjemná mně i mému příteli

    • Pro
    • svěží příjemná
  • šárka šnedorferová | 28. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    tuto vůni doporučuji

    • Pro
    • líbí se mi tato vůně již jsem ji v minulosti požívala, tak jsem se k ní vrátila
  • 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Super - maximalni spokojenost!

info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni