loading

Recenze Purity Vision BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION

Kód produktu: kDKR2051

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • mysinecka | 29. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Miluji kokos proto kokosový olej byl pro me jasná volba. Perfektně zvlacnuje, ma mnohostranné použití a je vhodný na mazání miminek nealergizuje.

    • Pro
    • Nádherná vůně kokosu Mnohostranné použití
    • Proti
    • -
  • Barbora | 7. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento olej mi přijde jako jeden z nejlepších. Ať už to na obličej, vlasy, nebo celé tělo. Kokosový olej opravdu všem doporučuji.

  • Vichová Věra | 28. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem si už koupila před rokem a jsem s ním velmi spokojená. Koupila jsem ho i jako dárek pro dceru a neteř.

    • Pro
    • Příjemná vůně a rozličné použití.
  • Ivana | 2. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Olej má výborné účinky na obličej, tělo i vlasy. Multifunkční produkt :).Vřele doporučuji.

  • 26. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vzala jsem ho s sebou na dovolenou, perfektní na opálenou kůži, dlouho ji udrží tmavou a vláčnou a dokonce i hojil po prvním dnu opalování, kdy kůže byla červená ....super!

    • Pro
    • naprosto perfektní olej, krásně voní, rychle se roztírá po pokožce a nemastí - rychle se vstřebá
    • Proti
    • žádné
  • Andry | 21. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělý výrobek, byli jsme mile překvapeni

    • Pro
    • moc příjemný výrobek, překrásné vůně lahodící jako kokosky, na chuť není sladký
  • 7. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná cena Příjemná vůně Super se roztírá Pěkné se vpije prostě vše nej

    • Pro
    • Používám ho místo krémů, trpěla jsem na mastnou pleť, nemám problém
  • 6. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní produkt, krásná vůně a dobrá konzistence

  • 5. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vynikajuci, skvele zvlacni plet, rychlo sa vstrebava a pokozku jemne prevonia

  • 24. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    s olejem jsem velmi spokojená

  • eva | 7. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nedám na něj dopustit:-)

    • Pro
    • nejlepší produkt, který jsem si objednala, ještě lepší než arganový olej :-), na ruce, na vlasy, na nehty, krásně voní i chutná, dělala jsem bábovku a vymazala jsem s ním formu, nic se mi nepřipálilo....velmi doporučuju :-)
    • Proti
    • nemám nic
  • 14. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    na doporučení je možno jeho víceúčelové využití jsem s produktem spokojená doporučuji ostatním

    • Pro
    • mastný ,příjemně voní doporučení
  • Miroslava Bukáčková | 16. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená, má širokospektré použití. Cenově dostupný.

    • Pro
    • Nezůstává na pokožce mastný. Příjemně voní. Při smažení se nepřipaluje, jídlo není cítit olejem. Hojí kožní zarudnutí. Cenově dostupný. Stačí ho trochu.
    • Proti
    • -
  • Marketa | 24. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    naprostá spokojenost

    • Pro
    • krásně voní použítí na vlasy i kůži
  • 1. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní a může se použít na vše ( vlasy, obličej, vaření, pečení.......)

  • 22. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Olej jsem zakoupila pro zepšení kvality vlasů na základě doporučení v časopise a také že je přírodní, ale přijde mi že nemá takový účinek jako jiné vlasové masky. Ale použila jsem ho zatím jen 2x.

    • Pro
    • Dobrá cena
    • Proti
    • Použito 2x na vlasy ale nevidím zatím žádný rozdíl
  • Jindra | 27. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    naprostá spokojenost

  • *Lucie | 27. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je skvělý a až mi dojde, 100% si koupím větší balení,protože jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Úžasně voní. Skvěle se roztírá a vztřebává. Výborně hydratuje.
  • 19. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý produkt.

  • Lada Ulrichová | 19. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • krásně voní všestrané využití
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 44 887 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni