loading

Recenze Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta 350 g + 50 g Zdarma

Kód produktu: kPV002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Lenka | 18. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    zatim s produktem asi neumim pracovat, proto se mi to zda velice obtizne.

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • zatim s produktem asi neumim pracovat, proto se mi to zda velice obtizne.
  • 22. září 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Koupila jsem si ji podruhé a koupím určitě znova. Pořád zkouším, pořád to není ono, ale je to mnohem lepší než žiletka i depilačný strojek. Chloubky jsou jemnější a tak nejsou tolik vidět. Je potřeba zkouknout videa, jak s ní pracovat a nevzdávat to!

    • Pro
    • Opravdu účinný na 3 týdny. Kůže je krásně hladká.
    • Proti
    • Když se s tím neumí, tak je cukrová pasta všude a člověk je jak lízátko :-)
  • Simona | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - chtěla jsem vyzkoušet depilaci cukrovou pastou, proto jsem si objednala tento produkt, ale při jeho použití jsem se nadřela víc než s žiletkou :), počítám však s tím, že se s pastou rychle naučím zacházet a půjde to jak po másle - než jsem při prvním použití přišla na správnou teplotu a konzistenci pasty, tak jsem byla všude "oblemcaná", ale naštěstí to šlo krásně smýt vodou - nějaká místa jsem měla nádherně hladká, jinde byly chloupky pouze zlomené, ale to je o zvyku, chce to čas na nácvik, pak to bude super

    • Pro
    • doufám, že až to budu mít trošku "v ruce", tak to bude super pokožka je krásně hladká přírodní produkt za slušnou cenu určitě méně bolestná než depilace voskem
    • Proti
    • slečny a paní, pokud s pastou neumíte zacházet připravte se na "patlačku" jelikož s pastou neumím pracovat rychle, tak jsem během depilace musela několikrát rozehřívat v mikrovlnce
  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Pasta funguje výborně, jen je třeba se s ní pořádně naučit pracovat.

  • 13. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 30%

    Nevím zda není chyba na mé straně, ale nepodařilo se mi použít, návod jsem se snažila co nejvíce dodržet, po rozetření jsem hmotu nemohla z kůže dostat :-(

  • Zuzana | 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S přípravkem jsem Naprosto spokojená.

    • Pro
    • Cukrová pasta opravdu vytrhá uplně vše . Není to úplně bešz bolesti,ale to snad ani enjde, pokus chceme vythat chloupky i s kořínky,žejo. Ale je to rychlé a velice pohodlné..Pokud vám pasta na kůži zůstane, jde bez problému spláchnout vodou .
    • Proti
    • S Pastou se musíte naučit pracovat a zjistit správnou kontitenci pasty, při které se s ní dobře pracuje.
  • Petra | 23. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vynikající produkt, jiný už nechci :)

    • Pro
    • snadná manipulace funguje na 100 % žádné podráždění kůže
    • Proti
    • žádné není
  • Zuzana Turňová | 20. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Je to veľmi pracné a kožu musíte poctivo naťahova´t. Ak sa pozbudnete, pokožka dá o sebe vedieť v podobe malých modriniek.

  • 25. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Původní zboží nebylo k dostání a hned obratem mě informovali a nabídli alternativní řešení. Zboží bylo dodáno do 2 dnů. Super!!

  • Lucie | 2. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporucuji

    • Pro
    • Splňuje, co je psáno
    • Proti
    • Nemam
  • 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 16. září 2014

    Celkové hodnocení: 60%

  • 2. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 31. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 40%

  • 17. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

  • 25. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 17. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 8. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 60%

info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni