Vše máme skladem, objednejte dnes, garantujeme doručení do Vánoc! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Versace Bright Crystal - EDT

Kód produktu: pVE040

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • zdena | 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobré zkušenosti, používám tento produkt už léta

    • Pro
    • perfektní vůně
  • Lenka | 27. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to můj oblíbený parfém.

    • Pro
    • Nádherná svěží vůně.
    • Proti
    • Nic.
  • 2. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém je krásně svěží a hodí se hlavně v jarním a letním období.

    • Pro
    • oblíbená svěží vůně již několik let
  • Eva Koňariková | 21. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém vhodný jaro jaro a léto-svěží a zároveň vydrží doporučuji známým zároveň si koupila kamarádka kupuji si ho již podruhé - jsem velmi spokojená nyní za skvělou cenu

  • jirka | 16. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Byl to dárek

    • Pro
    • Byl to dárek
    • Proti
    • Byl to dárek
  • Podlipná | 28. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zkouším jiné a tato je líbezná.

    • Pro
    • Krásná, jemná, nevtíravá
  • 20. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jednoznačně doporučuji všem co mají rádi krásné vůně

    • Pro
    • nádherná a svěží vůně
  • Miroslav Borak | 14. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporucuji vsem muzum kteri chcou udelat zenam radost

    • Pro
    • Na doporuceni vasich zamestnancu a moc jim dekuji
    • Proti
    • Zadne
  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná dámská vůně

  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná dámská vůně

  • Lída | 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkově spokojenost, určitě si jí znovu někdy koupím.

    • Pro
    • nádherná vůně
    • Proti
    • moc dlouho nevydrží
  • 22. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Libi se mi vune i flakon

  • 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Super vůně
  • 7. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala si ho dcera

    • Pro
    • krásná svěží vůně
  • 28. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dále vám nemohu zodpovědět vaše otázky. Já tuto toaletní vodu nepoužívám, ale dcera je s ní spokojená. Množství 50 ml jsem jí koupila na její přání, aby ji mohla nosit i v menší kabelce.

    • Pro
    • Toaletní vodu jsem kupovala pro svoji dceru, která je s ní velmi spokojená. Tuto značku používá již delší dobu.
  • Micchina | 29. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná a svěží vůně. Používám každý den, jsem maximálně spokojena.

    • Pro
    • Příjemná vůně, která se neomrzí
  • 15. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    důvody proč si jednotlivec vybírá parfém jsou dle mého názoru vždy individuální, každému se líbí-voní něco jiného. Mně tento parfém naprosto vyhovuje.

  • 14. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to super vůně

  • Irča | 11. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám ráda těžké vůně protože mně ponich bolí hlava.. Bright Crystal je vemná svěží a jemná vůně,která mi vyhovuje.Doporučila bych ho všem co mají rády jemnou a příjemnou vůni.

    • Pro
    • Je to jemná a příjemná vůně.
  • Eva | 8. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem naprosto spokojená, vůni jsem si byla vyzkoušet v kamenném obchodě a objednala si ji na parfemy.cz ...zbozi dorazilo perfektne zabalene a v naprostem poradku... mohu jen doporucit jak tuto vuni tak tento internetovy obchod s nadhernymi vunemi. Vsichni mi znami jiz vi o parfemy.cz!!!

    • Pro
    • Skvělá vůně, krásný flakónek
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Doprava ZDARMA
s platbou odloženou
třeba až na leden.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni