loading

Recenze Calvin Klein Euphoria Forbidden - EDP

Kód produktu: pCK268

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Martina | 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    nádherná vůně

  • 13. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Oba parfémy se mi líbí, mám ráda vůně Calvina Kleina.

  • 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše je v pořádku. Jsem velice spokojena.

  • 25. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Velmi příjemná osobitá vůně.
  • 18. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • příjemná elegantní vůně, vhodná pro každou ženu
  • 18. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém mám již po několikáté a jsem velice spokojena, krásně voní a oceňují to i muži.

  • anavi | 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    moje oblíbená vůně, v době nákupu byla i dobrá cena

    • Pro
    • super vůně. je to už můj druhý nákup této vůně
  • 3. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodovala jsem se dle názorů jiných zákazníků.

    • Pro
    • Moc krásná vůně.
    • Proti
    • Nic.
  • mamusak | 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupovala jsem víceméně "naslepo", protože momentálně nebyl k dispozici můj jiný oblíbený parfém a nechala jsem se tedy překvapit a jsem moc spokojená, díky!

    • Pro
    • osobitá vůně pro moderní ženu
  • 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Jemná,něžná,ale nevydrží tak dlouho.

    • Pro
    • Nasládlá jemná vůně
  • Hana B. | 22. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tahle vůně bude nadlouho mou favoritkou pro podzimní a zimní období:-).

    • Pro
    • nová,nááádherná vůně,která vás obestře,ale přitom není vtíravá.Není sladká,ani ostrá-je pro sebevědomou ženu,která zná svou cenu:-).
    • Proti
    • nic!
  • Mája | 2. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemně voní...mám jen testr....ale doporučím...

    • Pro
    • Krásná vůně...
    • Proti
    • Nemám nic....
  • Kůlová Blanka | 12. březen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Zjistila jsem si u známé čím tak příjemně voní a to byl důvod k zakoupení.je to pro mne velmi příjemná vůně

    • Pro
    • Příjemná vůně
  • Marta Mik. | 21. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Všem doporučuji

    • Pro
    • příjemná ,dlouhotrvající vůně
    • Proti
    • nic
  • 30. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    všechny parfémy od CK jsou mými oblíbenými, jsou příjemné, vhodné pro každou příležitost...

  • 16. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná vůně

  • 10. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    - novinka - krásná vůně - vůně z řady euphorie, používám už dva roky a chtěla jsem vyzkoušet novinku tohoto parfému

  • 5. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vřele doporučuji. Již mnoho lidí se mě ptalo, čím to tak úžasně voním. Hlavně muži se můžou po této vůni zlbáznit! :)

    • Pro
    • Úžasná vůně, která vydrží opravdu celý den. Je to vůně pro sebevědomou ženu.
    • Proti
    • Jediné, co mi trošku vadí je flakón. Pořídila jsem si největší, 100ml parfém a je opravdu docela velký. Ale my, ženy, nosíme přece velké kabelky... :-) Jinak vůně vydrží celý den, takže stačí se navonět ráno a "převoňovat se" již není zapotřebí.
  • Eva | 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    Nemohu hodnotit.Tuto vodu jsem darovala.

  • kosakl | 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Příjemná vůně a její dlouhá výdrž, velice dobrá cena. Design lahvičky.
    • Proti
    • -
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni