loading

Recenze Calvin Klein Truth - EDP

Kód produktu: pCK008

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 14. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Již v miulosti jsem s ním byla spokojena. Příjemná nekonfliktní vůně, přitom charakteristická pro tuto značku.

  • grulichová pavlína | 13. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    hezky voní dlouho vydrží

  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem velmi spokojena, Hodně muziky za málo peněz.

    • Pro
    • K nákupu parfému mne inspirovala moje známá. Pořád jsem si říkala, čím to může vonět.....
    • Proti
    • Vůni musím používat jen tehdy, nevidím-li se s onou známou :-D
  • Martin | 5. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt se používá velice dobře, má osobitou vůni a je s ním velká spokojenost.

    • Pro
    • Byl jsem nadmíru spokojen jak s dodávkou zboží, tak i s produktem samotným. Byl to dobrý typ a jako dárek udělal radost.
  • Radka Bláhová | 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní parfem za přijatelnou cenu

    • Pro
    • Kvalitní parfem za přijatelnou cenu
  • Marie Šmídová | 7. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni bych doporučila zralejším ženám

    • Pro
    • dříve jsem tuto značku neznala osobně, ale teď se k ní budu určitě vracet, lidé se mě ptají čím tak nádherně voním, myslím, že je to i jak komu určitá vůně padne, např. mé dceři nesedí i když na mně se jí vůně líbí velice přijatelná cena
    • Proti
    • nemám
  • 28. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    I kdyz ráda střídám vůně - k teto se vracím

    • Pro
    • Oblíbena vůně - tradiční pro mne
  • Marie | 16. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Kvalitní , vůně vydrží dlouho. Doporučuji

  • Keďa | 10. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám s ním dobrou zkušenost.

    • Pro
    • Nádherně voní.
  • Václava Srbová | 30. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    s touto značkou jsem velmi spokojená

    • Pro
    • velmi příjemná vůně
  • 20. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    spíše pro ženy než dívky

    • Pro
    • zajímavá vůně
  • Davidová | 11. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem na tento produkt zvyklá a vyhovuje mi koupit přes internet - v obchodě většinou již nemají

  • 10. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni používám již delší dobu, vůně není vtíravá, je příjemná i mému okolí. Tuto vůni volím vždy na jaře a na podzim.

    • Pro
    • PŘÍJEMNÁ VŮNĚ
    • Proti
    • Nic
  • 20. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    . jedna z mých nejoblíbenějších značek . výrazná svěží vůně . příjemná i pro okolí . doporučila jsem ho již několika známým, které ho používají

    • Pro
    • . jedním slovem úžasná vůně . velmi dlouho vydrží . požívám již několik let na doporučení kamarádky
  • 22. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Každému voní něco jiného, já jsem se po letech hledání své vůně ustálila na této značce.

  • Helena Tilšerováz | 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná pro mne i pro okolí,čistá,neagresivní

    • Pro
    • Moje oblíbená vůně,velmi příjemná,nevtíravá ,dllouhotrvající
  • 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní dárek, pěkná vůně, která neomrzí :-)

    • Pro
    • super cena za velké balení :-)
  • 24. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Spokojenost

    • Pro
    • Naplnil očekávání
  • 16. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    opakovane si objednavam tuto vuni, jsem s ni spokojena, je prijemna, ne rusivo silna

    • Pro
    • pouzivam tuto vuni uz delsi dobu, je prijemne zenska
    • Proti
    • -
  • 15. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem velmi spokojena

    • Pro
    • prijemna vůně
    • Proti
    • nic
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni