loading

Recenze Casio Edifice EFA-121D-1AVEF

Kód produktu: hCA669

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky byly dárek a manžel je zatím velmi spokojený.

    • Pro
    • Hodinky vypadají na ruce velmi pěkně,skvělý dárek za skvělou cenu.
    • Proti
    • Velmi strohý návod v češtině,ke stažení z netu pouze v AJ.
  • motorman | 19. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost

    • Pro
    • Naprosto přesné Betelná konstrukce Dobrý poměr ceny a kvality
    • Proti
    • Horší čitelnost digitálního displeje
  • 27. únor 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Hodinky jsem vybral protože mají ručičky i digitální display. Návod neobsahuje informaci o vypnutí a zapnutí zvuku.

    • Pro
    • porovnal jsem teploměr s přesným pracovním teploměrem. Po sejmutí z ruky a uplynutí min. 30min teploměr ukazoval max.0,5°odchylku
    • Proti
    • digitálně zobrazené údaje pro mě hůře čitelné
  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Dobře vypadající hodinky, které by mohly i něco vydržet. Udávaná vodotěsnost do 10 Barů. Displej by mohl být černý na bílém, ale díky podsvícení a ručičkám hodinek to není takový problém. Klasická fuknční výbava casio hodinek (stopky, časovač, teploměr (ten jako ve všech málo využitelný), ...). Pásek kovový s malými články, takže není problém ho zkrátit na požadovanou velikost.

    • Pro
    • pásek má mnoho článků (dobré pro měnší ruce) design funkčnost
    • Proti
    • díky nedostatečné izolaci teplotního senzoru víceméně nepoužitelný teploměr
  • 9. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky jsou elegantní, přesné, jednoduché nastavení se zaslaným českým návodem. Mohu doporučit.

    • Pro
    • Jednoduchý český návod, přesný čas, teploměr po sejmutí hodinek z ruky taky přesný.spokojenost.
  • Vroclav | 17. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Lze říci,že moderní hodinky,které svým vzhledem působí elegantně a na ruce přirozeně/myšleno,že nejsou přehnaně robusní/.

    • Pro
    • Rozhodně design,kromě klasického ciferníku i digi zobrazení času.
    • Proti
    • Seřizování rafiček/musíte přidržením absolvovat otáčení,nelze seřídit klasickým posunem,jako u většiny hodinek.
  • Honzik77 | 31. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Značka Casio má své produkty laciné a kvalitní. Za málo peněz - hodně muziky.

    • Pro
    • Dobře sednou na ruku, robustnější typ, snesou i nárazy, dobře čitelné. Dobrá pojistka proti rozepnutí tahu.
    • Proti
    • Složitější ovládání, byl by potřeba podrobnější návod
  • Lucie | 6. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    hodinky jsou super

    • Pro
    • manžel je velice spokojeny hodinky maji vše co manžel vyžadoval
    • Proti
    • žádné proti není
  • 28. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Hodinky jsem si během chvíle oblíbil :)

  • 23. duben 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost, mohu doporučit

  • Jan Žeslawski | 8. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Hledal jsem dobře vypadající hodinky s praktickými funkcemi a dobrou cenou.

    • Pro
    • Super vzhled a funkce.
    • Proti
    • Krátké vyzvánění budíku.
  • 6. duben 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Hezké hodinky, ale na obrázku vypadají lépe.

  • 28. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodinky jsem chtěla jako dárek. Myslím, že je zatím spokojenost. Jinak v obchodě nakupuji už po několikáté a vždy bez problému - maximální spokojenost.

  • 28. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

  • 22. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    hodinky vlastním krátkou dobu,zatím jsem velice spokojen

    • Pro
    • je to dekorace muže
  • monika šrámková | 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Zatím nemohu soudit, je to dárek, uvidím jak bude přítel spokojen

  • 9. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je to přehledný obchod a luxusní hodinky

  • 21. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní hodinky, nemám co bych dodal !

    • Pro
    • Kvalitni a spolehlive hodinky!
  • sumquisum | 12. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    absolutně bez chyby

  • 3. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    mají vše co jsem očekával

    • Pro
    • cena x funkce
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni