Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz
Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Casio Edifice EFA-131PB-1AVEF

Kód produktu: hCA1537

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt byl vybírán na základě požadavků, které si přál obdarovaný. tyto hodinky splňují vše a ještě ěnco navíc. Designově jsou velmi dobře řešeny, zároveň jsou velmi praktické a využitelné na různé akce. Nejen hodinky, ale i obchod vřele doporučuji.

    • Pro
    • Hodinky samy o sobě jsou přednosí. Darovaný je s nimi velmi spokojen, mají nepřeberné množství fcí, nejsou mohutné, na ruce působí elegantně a zároveň jsou sportovního charakteru.
  • 17. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím není co vytknout. Za tu cenu výborné hodinky.

    • Pro
    • Velice pěkný design. Příjemná váha
  • Bootleg | 26. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Za tu cenu je tato kombinace u Casio bezkonkurenční... Ostatně jako spousta modelu v této řadě... Doporučuji do společnosti! :-)

    • Pro
    • Typické Casio, které ve skutečnosti, vždy vypadají lépe než na obrázcích... Kombinace Analaog-Digitál, dává těmto hodinkám šmrnc
    • Proti
    • Ionizovaná ocel je trošku náchylnejší na poškrábání... (podle toho kde je nosíte :-) )
  • lukyn | 29. duben 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Původně jsem chtěl hodinky Fossil, které už neměli!? Ale teď jsem rád za tyto hodinky.Líbí se mi i jejich váha, mám rád, když hodinky na ruce trochu "cítím" ,prostě tak akorát. Řemínek vypadá solidně zpracování je líbivé. Jen mám pocit, že poměrně brzy je je poškrábu.

    • Pro
    • vzhled, přiměřeně veliké.Na obrázku ujdou, ale v reálu moc pěkné.
    • Proti
    • trochu vystouplé sklíčko,mám obavu, že se rychle poškrábe a to samé si myslím i o popisech kolem sklíčka
  • Hrabovská Zdeňka | 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Vyhovali vzhledově i tím co umí a taky recenzemi o nich.

    • Pro
    • Máme je sice jen krátce, ale zatím jsme spokojeni. Jsou vzhledově krásné a hlavně se líbí tomu kdo je nosí.
    • Proti
    • To ještě nevíme co by bylo proti, ale doufáme že to nebude nic.
  • 11. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    za ty peníze dobré zboží

  • 26. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Velmi přesné, hodně funkcí, pěkný design, snadné nastavení letního času.
    • Proti
    • Větší hmotnost.
  • 16. červen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x