loading

Recenze Chloé Love - EDP

Kód produktu: pCL016

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Dagmar Řezníčková | 27. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Příjemná vůně.
  • 9. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Ivana Hezinová | 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • co dodat,krásně voní a vydrží
  • Eva Vosáhlová | 23. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je dárek pro dceru na její výslovné přání, sama s ním nemám žádné zkušenosti.

    • Pro
    • jednoduchost, rychlost, dodání až do domu, cenová výhodnost
  • pivpas | 14. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dárek pro manželku k nezaplacení čichněte a budete ji chtít taky

    • Pro
    • neodolatelná vůně
    • Proti
    • za kvalitu se musí platit
  • Jája | 21. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 40%

    Parfém jsem vrátila... Na to jakou má reklamu, mi vůbec nevoní :( , ale každému voní něco jiného, takže nemohu říct, že ho nedoporučuji.

  • Agáta Netušilová | 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Perfektní
    • Proti
    • Nic
  • 19. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    mam rada tuto znacku cista a zenska

  • 5. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velmi spokojená

  • 5. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    je to dárek pro maminku, takže vlastní zkušenost nemám

    • Pro
    • krásná lehká vůně
    • Proti
    • nic
  • 16. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dárek pro přítelkyni, která si přála tuto značku a před tím ji nepoužívala. z vůně chloe je nadšená

  • 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    zajímavá vůně

  • grape | 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě Love..zamilujete se a nic se s tím nedá dělat :)))

    • Pro
    • Neobvyklá vůně, která dlouho vydrží..kamarádka ji používá, jednou jsem ji zkusila a musela jsem si ji koupit. Vůně pro sebevědomou ženu, velmi sexy :)
    • Proti
    • Nemá žádná proti od okamžiku, kdy si ji dáte na kůži..ve flakonu tolik nevoní.
  • 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    prima vůně

  • Netopilová | 31. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    moc mě oslovila opojná vůně

    • Pro
    • krásná nádherná vůně......
  • Petr Bazger | 23. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Vhodná pro všechny generace, obzvláště pro Ty kdo má rád dlohotrvající nenápadnou vůni,která zanechává stopy i po Vašem odchodu.

    • Pro
    • Velmi příjemná, čistá vůně, která vynikne obzvláště po odeznění prvních intenzivních vjemů. nenápadná ale nepřehlédnutelná.
  • 15. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    často se mi stává, že po použití této vůně mě okolí žádá o značku parfému, který mám na sobě

    • Pro
    • tato vůně mě uchvátila, dlouho vydrží
  • 13. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně
  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém používám dlouhodobě. Vyhovuje mi a jsem spokojena.

    • Pro
    • Výborný
  • ing. Roman Küršner | 30. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek na přání manželky.

    • Pro
    • Bylo to přání k narozeninám
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni