loading

Recenze La Roche Posay Čisticí pěnový gel bez mýdla Effaclar (Purifying Foaming Gel)

Kód produktu: kDKR1934

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • tt | 9. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuju!!!

    • Pro
    • Na čistění používám gel Effaclar uz tri toky, je nedrazdivy (mam velmi citlivou a pritom velmi problematickou kuzi se sklony k akne ve 30 letech) a dlouho vydrzi. Místo pleťové vody, na radu dermatolozky, minerální vodu La Roche ve spreji, nastrikat, vysusit kapesnicky a namazat krémem EffaclarH.
    • Proti
    • Snad jen balení, pumpicka by byla praktičtější
  • 25. červen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    doporučeno kožní lékařkou velmi dobře vyčistí pleť,nedráždí doporučuji na mladou mastnou pleť suchou pleť příliš vysušuje

    • Pro
    • velmi dobře vyčistí pleť bez podráždění
  • Tereza | 14. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezchybný výrobek pro lidi s problematickou alergizující pletí, jeden z mála, používám přes pět let.

    • Pro
    • Na doporučení lékařky používám už léta k čistění pleti spolu a minerální vodou La Roche Posay ve spreji. Má zklidňující účinek na problematickou citlivou pleť.
    • Proti
    • Ocenila bych i cestovní balení, příliš velká tuba na cesty.
  • 24. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji vsem s mastnou pletí a rozšířenými pory.

    • Pro
    • Dokonale čistí a stahuje pory, ale nevysusuje! Pleť je cista a hladoucka a nemasti se.
  • 14. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Opravdu velké balení.Stažená,nemastná pleť.

    • Pro
    • Dobrý čistič pleti.
  • Katka | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporucuji, Effaclar pro vsechny vekove kategorie.Je opravdu ucinny.

    • Pro
    • Perfektni, nevysusuje a zmensuje pory!!! Plet se pres den masti mene.
  • Martina | 28. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, obsah balení je dost velký. Při používání 3x týdně vydrží i rok. Opravdu stačí trošku.

    • Pro
    • Hned po první aplikaci jemnější pleť, hluboce čistí. Má pleť je bez pupínků
  • Veronika | 12. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlastní zkušenost je velmi dobrá.

    • Pro
    • Kupuji tento výrobek pro mou čtrnáctiletou dceru už počtvrté. Velmi jí prospívá na její problematickou pleť. Řekla bych, že už teď ani problematickou pleť nemá, ale používá ho pro čištění pleti stále. Používá ho pravidelně ráno i večer a první dobré výsledky se dostavily brzy, ani jsem tomu nechtěla věřit, protože jsem v pubertě sama měla problémy s akné a nic mi nezabíralo a v obličeji mi zůstalo spoustu jizviček.
    • Proti
    • Možná vyšší cena, ale i tu akceptuji, když gel zabírá
  • 14. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. březen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

  • 11. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Používám tento produkt už několik let. A jsem s ním nadmíru spokojená.
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 46 777 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni