loading

Recenze Calvin Klein CK One - EDT

Kód produktu: pCK007

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • silvik | 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém je úžasný :-)

  • 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Změnil jsem značku a toto se mi líbilo

    • Pro
    • Mám vyzkoušeno
  • 22. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt znám delší dobu a jsem s ním spokojen.

  • Luboš Kuttelwascher | 8. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mě velmi sympatická vůně

    • Pro
    • miluji tuto vůni
  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená.

    • Pro
    • Lehká sportovní vůně. Hodně podobná Tuscan Soul od Ferragamo - ovšem za podstatně nižší cenu.
  • JB | 7. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém, už používám přes rok a jsem s ním spokojena. Má příjemnou a jemnou vůni, přesně se hodí pokud se vyráží do společnosti - do divadla, kina, ale i do práce,na školení.

  • 3. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    CK one používam už několik let max-spokojenost!!!:-)

  • 27. únor 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Voní mi,ale výdrž je horší...

  • Monika | 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá cena vzhledem k množství, doporučuji

    • Pro
    • vůně vhodná pro muži i ženy, velmi příjemná a svěží, používáme ji jako každodenní pracovní vůni
  • 15. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Toaletní voda příjemně a svěže voní. Připomíná mi citrusy. Možná bych ji přirovnala k parfemované toaletní vodě BÚ (žlutý obal), kterou už pravděpodobně nevyrábějí.

    • Pro
    • Příjemná svěží vůně.
    • Proti
    • Při použití (nastříkání) vůně moc nevydrží.
  • 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Klasika, manžel vůně střídá a k této se opakovaně vrací. Jako dárek nikdy neurazila a vždy byla pochválena. Dlouho vydrží.
  • 31. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    one uz podle jmena je tak vyrazna a nenapodobitelna, muze ji pouzivat i muz.200 je pro me akorat, pouzivam ho hodne.uz to je duvod proc nepouzivam parfumy a tezke vune.rada vuni na sobeš citim ale specialne toal.vodou one neobtezuji okoli i kdyz to prezenu,coz delam casto.

    • Pro
    • super, miluju citrusove a svezi vune a muzou byt vyrazne, zrovna jako ck one, nebo i love love od moschina, nebo fanny.ck mam vubec rada, krome kvetinovych vuni.
    • Proti
    • nic
  • 24. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již leta a vyhovuje mi nejvíc :-)

  • 8. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem doporučila mé mamince, která jím byla nadšená

    • Pro
    • příjemná svěží vůně
  • Rácová Dana | 8. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    nevtíravá,čerstvá vůně co neobtěžuje ani ve škole ani při sportu

    • Pro
    • unisex vůně kupuji pro 16 letého syna a někdy použiji i já
    • Proti
    • nic
  • 4. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Lehká letní vůně.

  • Ivana Guřanová | 19. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně, velké balení, jednoduché objednání a rychlé dodání. Určitě doporučím.

    • Pro
    • kvalita cenová dostupnost
  • Šárka | 19. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nevtíravá, svěží vůně pro mladého energického muže

    • Pro
    • Svěží a zároveň i výrazná vůně pro mladé energické muže.
  • 12. leden 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Je to obyčejná vůně na léto, určitě nebude nikoho rušit či obtěžovat :)

    • Pro
    • Lehká, nekonfliktní vůně.
    • Proti
    • Není špatná, ale nepřijde mi ani nijak zajímavá :)
  • Jiří Hampel | 30. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Manželka si CK One oblíbila, tak mám každoroční vánoční dárek bez velkého přemýšlení. Tuto vůni si již pořídilo několik manželčiných kamarádek.

    • Pro
    • Příjemná jehká vůně pro běžné použití.
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni