loading

Recenze Le Chaton Dárková sada Intenzita

Kód produktu: kLCH166

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně si výrobek koupím znovu, protože hydratuje a vypíná obločej, dobře se roztírá a krásně voní.

    • Pro
    • Velice brzy je viditelný účinek Při rozhodování o koupi výrobku mi pomohly recenze
  • Soňa | 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    S tímto produktem ještě nemám až tak velké zkušenosti,používám jej krátce,ale po aplikaci je pleť svěžejší.

  • 27. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Příznivá cena
    • Proti
    • Moc rychle se vsákne do pokožky.
  • 27. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná aplikace, mám pocit, že udržuje pokožku mladou :-)

  • 27. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Pokud by u produktu byla informace o složení neobjednala bych si ho.

    • Proti
    • nejde o BIO produkt jak bylo inzerováno - obsahuje parabeny
  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    - příjemný podklad pro krém či make-up - mám pocit vypnutí pokožky

  • Šárka | 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    přípravek je výborný, dobře se nanáší a pleť je po něm vypnutá! Určitě doporučuji vyzkoušet!

    • Pro
    • příjemná aplikace, pleť je po použití vypnutá
    • Proti
    • o žádných nevím
  • Jana Pajerová | 4. září 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento produkt se určitě hodí pro každý typ pleti. Přiložení na oči je velice příjemné. Ubrousky jsou krásně chladivé. Určitě zklidní oční okolí, určitě hydratují, ale žádný výraznější efekt neposkytují. Neřeší kruhy pod očima, jemné linky... Produkt je vhodný jako doplňková péče o oční okolí. Jinak se značkou La Chévre jsem velmi spokojena. Jejich krémy jsou velice kvalitní.

    • Pro
    • Tyto ubrousky jsou velmi příjemné, zklidňující. Jsem alergická na pyly a pokud jsem měla podrážděné oči, ubrousky skvěle zklidnily mé oční okolí.
  • 19. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    bohužel nebyla skladem

    • Pro
    • výborná pro unavené oči!!
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Moc fajn výrobek. Vyzkoušela jsem poprvé v kombinaci s hydratační maskou a jsem příjemně překvapená. Jsem fanda vlisových zvlhčených masek z Koreje na celý obličej a masek pod oči - tahle forma se oproti nim neumisťuje pod oči, ale přes celé zavřené oči. Splnila, co slibuje a ještě jsem měla pocit, že se mé oči, podrážděné z celodenní práce s počítačem, zklidnily. Zůstanu jí věrná.

    • Pro
    • Snadná aplikace, viditelné zklidnění, rozjasnění očí, oční partie jsou jemnější, hydratované. Nedráždí.
    • Proti
    • Žádné výhrady.
  • 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Zatím velmi příjemný, navozuje pocit svěží pleti, dávám ho i pod oči a nanáším i pod krém.

    • Pro
    • - dobře se vstřebává, zatím však nemohu hodnotit účinky
  • Daniela Konečná | 17. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný bezvadně zvlhčuje pleť, velmi vhodný pod noční krém. Ve spojení s výbornými krémy od této firmy vyhlazuje vrásky. Jsem už penzistka a proto velmi důkladně hledám co mi pomůže oddálit stárnutí pokožky i pleti. Zatím jsem nic lepšího nenašla.Vhodný pro alergickou pleť nezanechává suchou pokožku. Jsem ráda, že jsem jej objevila, ale to na základě toho, že mi byly posílány letáčky s možností přeposlání, že firma pošle testery, který mi byly nabídnutý a já zjistila, že je to výborná „pomůcka“ proti stárnutí. Vřele všem doporučuji. „Kozí“ kosmetika má mnoho variací je pro mladou, problémovou, zralou i stárnoucí pleť. Každý si může vybrat. dosud jsem napsala 103 slov a stále mi to hlásilo, že mám málo slov.

    • Pro
    • bezvadně zvlhčuje pleť vyhlazuje vrásky
    • Proti
    • mám napsanýcch 103 slov a dole mě to hlásí, že mám napsaných málo slov. nějak to vaše počítadlo nefunguje.
  • 3. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji použít pod den/noc krém nebo pod masku

    • Pro
    • ihned se vstřebá
    • Proti
    • pro smíšenou pleť není dobrý použít samostatně (tj. bez následného použití krému) - hned se vsákne a pleť mi přijde nepříjemně napnutá
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. květen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

  • 20. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni