loading

Recenze Dermacol Dárková sada intenzivní liftingové péče Botocell II

Kód produktu: kDM7010

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • eva schejbalová | 10. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    lehký , příjemně vonící,

    • Pro
    • příjemná konzistence není lepkavý příjemná vůně
  • LILI | 4. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    pleť. krém jsem obdržela jako dárek k narozeninám a protože jsem s ním byla velice spokojena, objednala jsem další ve Vašem int. obchodě. Doporučila jsem ho i svým známým .

    • Pro
    • velmi dobře roztíratelný bezproblémový pro podklad make-up
  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi dobře vyživuje pleť. Příjemná konzistence. Vhodné i pro pokožku s akné.

    • Pro
    • Velmi dobře vyživuje pleť. Příjemná konzistence. Vhodné i pro pokožku s akné.
  • Ivona | 15. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    splňuje mé očekávání.

    • Pro
    • Splňuje mé očekávání
    • Proti
    • nic
  • 20. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost.

    • Pro
    • DOBŘE SE ABSORBUJE DO POKOŽKY, SNADNO ROZTÍRÁ, NEDĚLÁ ŽMOLKY.
  • 8. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mohu jen doporučit

    • Pro
    • velice příjemný a působí jak je psáno na obale
    • Proti
    • nic
  • 16. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho již dlouho, pleť je po něm znatelně lepší

    • Pro
    • dobrý krém
    • Proti
    • nic
  • 18. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Jako krém na pleť velmi dobrý - lehký, nemastí. Co se týká slibovaného vypnutí pleti - nic takového jsem nepozorovala. Používám zatím pravidelně 2x denně již 5 dnů.

    • Pro
    • lehký krém
    • Proti
    • žádný efekt na vypnutí pleti jsem nezaznamenala
  • Eva | 21. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    uvidím po delší době ,jestli se vrásky aspon' tršku zjemní

    • Pro
    • je jemný,pokožka je po ní příjená na dotyk,hezky voní
  • ISABEL | 8. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    ya lo he adquirido anteriormente

    • Pro
    • cara
  • Eliška Burianová | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Jsem starší, a proto jsem vybrala tento výrobek a musím říct, že na mé pleti jsou opravdu znát jeho pozitivní účinky.

    • Pro
    • Velmi dobře se roztírá a je příjemný.
  • Kristin | 9. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    vybrala jsem si ho dle recenzí klientů, jsem vcelku zpokojena, ještě je krátká doba na úplné hodnocení

    • Pro
    • po dvou dnech viditelné vypnutí pleti - stáhlé póry
    • Proti
    • ještě brzo na celkové hodnocení
  • Mirka | 9. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    ještě je příliš krátká doba na hodnocdení

  • hanila | 24. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Dobře se roztírá, dobrý i na smíšenou pleť.

  • 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt mohu plně doporučit.

  • 2. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

    • Pro
    • Kvalitní krém,který opravddu obličeji pomůže,vypne a zmenší póry.
    • Proti
    • Cena
  • Jana | 26. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    krém mi byl doporučen kamarádkou recenze ostatních zákazníků

    • Pro
    • vypnutí a vyhlazení pleti
  • Irma Výšková | 18. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala ze zvědavosti, je příjemný, doporučuji ostatním

    • Pro
    • příjemný , pleť je pružná, ne mastná a přitom se krém "neztratí"
    • Proti
    • nic mě nenapadá
  • IVANA INDRÁKOVÁ | 13. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    SPOKOJENOST

    • Pro
    • CENA
    • Proti
    • ???
  • iva | 16. září 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    zatím jej používám krátce, co se týká vypnutí vrásek, nemohu prozatím hodnotit dobře se roztírá neucpává póry "nežmolkuje" pokožka je příjemně vláčná

    • Pro
    • zjemnění vrásek dostupná cena
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni