loading

Recenze Le Chaton Dárková sada miniatur Argenté č.2

Kód produktu: kLCH153

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hydratuje pleť, dobře se roztírá, je vidět účinek na zjemnění vrásek. Rozhodně si ho koupím znovu.

    • Pro
    • výborný krém pro suchou plet. Je mastnější, používám na noc.
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    mám pocit příznivého účinku na kvalitu pleti

  • 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vynikající

  • miluše | 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji,je dobrý i na citlivou pleť,nedráždí

    • Pro
    • dobře se vsákne,není mastný,kůže je jemná
  • Hanah | 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám nic co bych tomuto krému vytkla. Je úplně úžasný a vždy se k němu vracím. Je mi skoro čtyřicet a mám pocit, že díky tomuto krému je má pleť jako pleť batolete. Používám ho zvláště v létě. Občas ho kombinuji s krémem Trezor. Tento krém patří mezi mé favority.

    • Pro
    • Perfektně hydratuje.
  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    - výborný krém - pleť po něm vypadá odpočatě a vyhlazeně - trochu mastný, používám na noc

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Už jsem tuto značku měla a jsem velice spokojena.

  • Kateřina Nováková | 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • bezva pro citlivou pokožku
    • Proti
    • -
  • 27. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • splní co slibuje pleť je sametově jemná
  • Jana Lehotská | 22. leden 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento krém už si nekoupím.

    • Proti
    • Řídká konzistence, pleť se s tímto krémem nepříjemně leskne.
  • Senecius | 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost s touto kosmetikou.

    • Pro
    • Výborná čistící maska. Plet je po ní rozjasněná a vyživená. Mám už několikáté balení. Krásně voní po medu.
    • Proti
    • nic
  • 30. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám týden-mám citlivou pleť, prozatím naprostá spokojenost, pleť je díky kyselině hyaluronové, která váže vodu, viditelně mladší, pleť se nemastí, takže za mě opravdu mohu jen doporučit. Je to kvalitní krém, jeden z mála, po kterém nejsem "flekatá"

    • Pro
    • Hned po použití krému výrazně jemnější pleť, dlouhodobý účinek, jemná parfemace, krém není mastný
    • Proti
    • snad jen vyšší cena
  • PAVLA | 17. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento krém mi vyhovuje, kvalitou i cenou.

    • Pro
    • Je perfektní, dobře se roztírá, je vhodný i pro citlivou plet.
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám velmi citlivou smíšenou pleť s tendencí k vysychání, tento peelingový gel je ten nejjemnější, co jsem vyzkoušela a zároveň velice účinný, aniž by pleť vysušoval. Mám pocit, že nezasahuje přirozených pochodů regenerace pleti (samozřejmě pokud se nepoužívá častěji, než 1x týdně, tolik času trvá obnova kožních buněk), polyethylenová zrníčka jsou pod mikroskopem kulatá, takže neseškrabují, ale gumují. Gel si tak vezme jen, to co je odumřelé...:-) První peelingový gel, po kterém byla pleť nejenže jemná a zářivější, ale hlavně hydratovaná. Mám opravdu moc ráda tuhle značku, je česká, šetrná a ta nejkvalitnější, co znám. <3

    • Pro
    • K pleti jemný, opravdu hydratuje, jak slibuje, jsem příjemně překvapená.
    • Proti
    • Neexistují proti.
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný krém. Kombinuji s Trésorem na den, protože Trésor je perfektní podklad pod make-up. Kyselina hyaluronová je v mých končinách nestárnoucí hit, čekala jsem lehoučkou konzistenci, ale tento hutnější krém jsem nakonec uvítala - používám na noc, spotřeba je minimální a už první ráno "poté" se dostavil efekt dětsky jemné pokožky, ani stopy po suchých místech. Opravdu si nemůžu vynachválit, za Trésorem pro mou pleť druhý nejlepší krém od La Chévre a v kombinaci nejde o takovou finanční újmu. Tahle kosmetika o pleť pečuje, nedráždí, ale naopak zklidňuje, jemně "zdravě" voní. Stojí o něco víc, ale vyplatí se do ní investovat, myslím si, že je to nejlepší česká kosmetika. Balení jsou hygienická a umožňují správné dávkování, takže vydrží dlouho. Jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Opravdu kvalitní cenově dostupný, pěstící hydratační krém. Jsem nadšená.
    • Proti
    • Neexistují proti. Snad je jen pro mou pleť lehce hutnější, já osobně používám na noc.
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    několikaletá dobrá zkušenost s touto značkou

    • Pro
    • pleť mám krásně jemnou a je vidět výsledek
  • 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    plní to co slibuje, je výborná

    • Pro
    • - voní mi příjemně, dobře se nanáší - vrátila jsem se k ní, nemá chybu
    • Proti
    • nic
  • 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem skutečně hodně peelingů a tento považuji za nejlepší co znám.

    • Pro
    • - mám ho již poněkolikáté a stále se k němu vracím - povzbudí pleť, osvěží, pleť je pak zářivější
  • 24. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Budu si kupovat pravidelně. Doporučuji

    • Pro
    • Dobře hydratuje, příjemně voní.
    • Proti
    • Nic
  • Žaneta | 18. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    100% doporučuji!

    • Pro
    • hydratace, pleť vypadá po aplikaci opravdu odpočatě, čistě
    • Proti
    • nemám žádné proti
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 37 597 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni