loading

Recenze La Chévre Dárková sada miniatur Épiderme č.1

Kód produktu: kLCH152

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Nedokážu s jistotou pososudit. Mé přecitlivělé pleti jistě neublížil, ale nepociťovala jsem ani žádné zlepšení.

  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná volba.

    • Pro
    • Výborné hydratační vlastnosti, hodí se i pro velmi citlivou pleť, nenapíná a nedrolí se, hned se vstřebá.
  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Spokojenost.

    • Pro
    • Skvělý, voňavý, dobře se roztírá i vstřebává.
  • Radka | 14. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní výrobek.

    • Pro
    • Dobře se roztírá a vstřebává. Používám už léta výrobky této značky, doporučila jsem i příbuzným. Všichni spokojeni a přešli na výrobky této značky.
    • Proti
    • Vyšší cena, ale ráda za kvalitu zaplatím.
  • Renata | 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem si vybrala proto,že jsem ekzematik,allergik a krém mně vyhovuje.

  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Běžný oční krém.

  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Velice příjemný. Splnil má očekávání. Voňavý. Není co dodat. Byl znát po celý den. Dobře reagoval na všechny pudry a make-up.

  • 20. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výrobek je vynikající, vhodný pro citlivou, alergickou pleť. Není po něm pocit mastnoty, dobře se vstřebává, pokožka je hladká.

  • 11. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší oční krém,který jsem vyzkoušela,krásně hydratuje, rychle se vstřebává,velké balení,které vydrží půl roku

    • Pro
    • nejlepší oční krém,který jsem vyzkoušela,krásně hydratuje, rychle se vstřebává,velké balení,které vydrží půl roku
    • Proti
    • nic
  • 21. duben 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Už si ho neobjednám

    • Proti
    • Je moc mastný
  • 13. březen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    krém by mohl mít lehčí konzistenci, ale již po pár použití se mi pleť viditelně zlepšila...

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný doporučuji

    • Pro
    • výborný na citlivou pleť
  • 24. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krém mi vyhovuje, kupuji ho již více než 10 let.

    • Pro
    • Vyhovuje mi
  • 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se roztírá a hydratuje

    • Pro
    • Příjemný krém, dobře hydratuje
  • Jitka | 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý krém

    • Pro
    • Dobře hydratuje, příště koupím znovu. Velmi příjemný je i způsob dávkování.
  • mirka | 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    přírodní dobrý krem i pro moji alrgickou plet

    • Pro
    • jemný příjemný na pleti se krásně roztírá a celý den je plet nevysušena
    • Proti
    • nic
  • 31. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    užívám již delší dobu a vyhovuje mi

  • Veronika | 22. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně voní, vstřebá se a nezanechá pleť mastnou

  • 4. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Myslím, že krém je výborný, ale ne pro mou suchou pleť, potřebuji spíše hydratovat, ale i tak mě nadchnul.

    • Pro
    • hodně vyživující
    • Proti
    • Způsob balení, zůstane hodně krému uvnitř, ke kterému se nedá dostat, je to škoda.
  • lilu | 7. květen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    jsem spokojena

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 41 195 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni