loading

Recenze Dermacol Dárková sada Omlazující péče s kaviárem Gold Elixir

Kód produktu: kDM70211

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Bozena Cizova | 9. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Potrebovala jsem denni krem s nizkym ochrannym faktorem proti slunecnimu zareni a tento mne zaujal,protoze jeste obsahuje kaviar a take ma priznivou cenu. Krem se lehce roztira.

    • Pro
    • Bezva krem s faktorem proti UV zareni Kaviar prospeje pleti.
  • Jindra | 27. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Eliška Burianová | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Velmi příjemný krém, dobře se roztírá, nezůstává mastná pleť.

  • 11. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • Dagmar | 8. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Ještě jsem jej nevyskoušela.

    • Pro
    • Ještě jsem jej nevyskoušela.Přesto hodnotím kladně.Začínám této společnosti věřit.
    • Proti
    • Ještě jsem jej nevyskoušela.
  • 18. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    nahrazuje i takovou zn. jakou je La prairie

    • Pro
    • výborný krém
  • 11. červen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Hezky se nanáší, nestahuje obličej,lehce se odstraňuje, po opláchnutí je to znát

    • Pro
    • masky moc sama nepožívám, ale tahle mě mile překvapila.
  • Kamila | 29. duben 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Nemám jej dlouho, ale zatím mi splňuje představy o krému. Je příjemný a začínají být vidět i výsledky za slušnou cenu

    • Pro
    • používala jsem krémy až za 3000,- Kč a řekla bych, že tento se jim vyrovná za velice příznivou cenu
  • 24. leden 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Uvítala bych ještě jedno větší balení v krabičte s tlačítkovým vetilem ( užívá ho např.výrobce kosmetiky La Chévre)

    • Pro
    • účinná na velmi zralou pleť po 50 jednoduše aplikovatelná maska s vysokým obsahem přírodních složek český produkt splňuje požadavky na vysoce kvalitní kosmetiku vyhovuje jednorázovému použití např.na cesty
    • Proti
    • zobrazení neodpovídá skutečnosti obal je nepraktický pro dlouhodobé používání
  • Eliška Burianová | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 29. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    vyhovuje

    • Pro
    • vyhovuje
  • 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    vyhovuje

    • Pro
    • vyhovuje
  • 15. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 5. březen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. září 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 31. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 12. červen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni