Vše máme skladem, garantujeme doručení do Vánoc při objednání nejdéle v sobotu 16.12.! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Elizabeth Arden 5th Avenue - EDP

Kód produktu: pEA001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • hana lišková | 16. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Majifa | 11. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůně je příjemná, dobře se rozprašuje a všem atraktivním ženám doporučuji.

    • Pro
    • Velmi příjemná a nevtíravá vůně.
  • 22. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem si vybrala, protože se mi líbí a zcela mi vyhovuje tato vůně.

    • Pro
    • příjemná a nevtíravá vůně
  • Marcela Cimplová | 14. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velké balení za slušnou cenu

    • Pro
    • krásná vůně, která dlouho vydrží
  • Hrabal Vladimír | 1. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná vůně, doporučuji.

  • Lýdia Šerá | 16. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    je příjemná na denní nošení, ale na slavnostnější akce bych ji nevybrala.

    • Pro
    • toto velké balení je super pro denní aplikaci, používám 5th Avaenue již delší dobu a vyhovuje mi
    • Proti
    • nevydrží celý den,
  • Jarmilaerbanova@seznam.cz | 14. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    je to nejlepší vůně pro starší ročníky

    • Pro
    • tuto vůni používám delší dobu a stále mě přitahuje
    • Proti
    • vůbec nic
  • 5. duben 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    parfem uz jsem v min. pouzivala, proto mne neprekvapil a jsem s nim spokojena!

  • Eva | 20. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně skvělá cena za velké množství

  • 4. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Snacha zkouší různé parfémové vody Elizabeth Arden, tuto parfémovou vodu měla již před lety a byla s ní velmi spokojená, takže opět spokojenost. Tato se jí zdá být velmi příjemná.

  • R. Valášek | 25. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojený zákazník

    • Pro
    • Osvědčený parém, potěšující dárek.
    • Proti
    • Bez výhrad
  • 21. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Super parfémek. Manželka ho používá už roky!!!

  • bernatek | 20. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Vynikající poměr cena-kvalita
  • 17. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná letní vůně, spíše do společnosti, dlouho vydrží vonět

  • Kateřina Bilíková | 13. červen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    výběr na základě doporučení krásná nenásilná vůně pomalu se uvolňuje po celý den

    • Pro
    • krásná nenucená vůně vydrží celý den
  • 11. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    bezva cena, udělala jsem velkou radost - dárek

    • Pro
    • krásná vůně
  • ivana | 19. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfem používám již několik let, zaujala mě nevtíravá elegantní vůně, kterou používám denně . I když jsem občas měla chuť vyzkoušet něco nového, vždy jsem se vrátila k tomuto parfému.

    • Pro
    • cenová dostupnost, nevtíravá stála vůně.
    • Proti
    • nic
  • Veronika Kalinová | 28. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 80%

    Spokojenost

    • Pro
    • Maminky jsem objednala.
    • Proti
    • Nic nemám proti,je to dobrá vůně pro každý den.
  • Darina Bodnárová | 27. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 80%

    Koupila jsem jako dárek dvě kazety pro mé kamarádky, které nemají svoji vyhraněnou vůni. Obě potěšily. Poměr cena/výkon - výborný

    • Pro
    • Kásné luxusní balení kazety, za velmi dobrou cenu. Ideání dárek. Je to parfém pro den, svou intenzitou neobtěžuje jeho nositelka okolí. Vhodná pro sportovní, ale při tom elegantní zralou ženu.
  • 27. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Již jsem doporučila kamarádce!!!!!!!!!!!!!

    • Pro
    • Je to moje nejoblíbenější vůně už řadu let!!!!!!!!!!!!
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni