loading

Recenze Elizabeth Arden Green Tea - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER022

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá investice

    • Pro
    • příjemná vůně, lehká
    • Proti
    • nevydrží celý den
  • Alena Bujárková | 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji ostatním

    • Pro
    • úžasná svěží vůně
  • 17. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Nevoní příliš intenzivně, ale vůně je jemná a příjemná.

    • Pro
    • Krásná vůně, svěžest.
    • Proti
    • Vůně není příliš cítit.
  • Stanislava Řepová | 3. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyhovuje mi velmi, nemám ráda moc silné a sladké vůně.

    • Pro
    • velmi příjemná nevtíravá vůně
  • Věra | 7. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná svěží vůně, používám především v letních dnech.

    • Pro
    • Příjemná svěží vůně.
  • 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • - svěží, čistá vůně - cena
    • Proti
    • nic
  • 31. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mám již několikátou, příjemná, nevtíravá

    • Pro
    • s
  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    poměr cena/kvalita je jedinečný

    • Pro
    • vyhovzje mi jemná svěží vůně, cena
    • Proti
    • nic
  • markova | 8. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vyhovuje mi do práce,

    • Pro
    • je jemný
  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    líbí ser mi

    • Pro
    • líbí se mi
  • Lenka Rottová | 9. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám tento parfém ráda již několik let. Střídám jej s Hugo Boss. Vůně je jemná,květinová, vhodná do zaměstnání

  • 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni znám,proto jsem si jí koupila

  • 20. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    . příjemná svěží vůně především pro letní měsíce

    • Pro
    • . svěží,příjemná letní vůně . používám již několik let
    • Proti
    • . nevydrží dlouho
  • 2. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Lehoučká vůně na léto Nezanechává fleky

  • 20. únor 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt jsem si vybrala pro jeho svěží citrusové aroma. Bohužel se mi však zdá, že oproti jiným parfémovaným vodám vůně vydrží kratší dobu.

    • Pro
    • Svěží vůně
    • Proti
    • Zdá se mi, že vydrží kratší dobu (i když to je parfémovaná voda)
  • 19. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jelikož mám tuto parfémovanou vodu již poněkolikáté, vím, co jsem si objednala a jsem s ní spokojená. Ráda střídám jemnou vůni této vody se silnější - Hugo Boss. Obě najdu ve vašem obchodě za dostupné ceny a rychlou dodací lhůtou.

    • Pro
    • velmi jemná vůně pro každodenní použití jsem na ttuto vůni zvyklá výhodná cena
  • 26. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající

  • 19. leden 2013

    Celkové hodnocení: 40%

    Parfém jsem zkusila, používám zatím jen doma, uvidím, asi bude dobrý v létě,tak vyzkouším, zatím doporučovat neb udu.

  • Věra | 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    kvalita toaletní vody odpovídá ceně, pro celodenní aplikaci nedoporučuji

    • Pro
    • jemná nevtíravá vůně
    • Proti
    • musí se často aplikovat
  • Martina Grušková | 18. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Velká škoda, že se tato vůně nedá pořídit i jako parfém, který by vydržel celý den. Parfémovanou vodu je potřeba aplikovat častěji a ve větším množství. Cena je dle mého názoru přiměřená a díky internetovému obchodu určitě nižší, než v kamenných obchodech. Používám ji denně do práce i na slavnostní příležitosti, protože patřím mezi ty, které nerady mění značku. Zřejmě proto mě také ničím nemohla překvapit, jelikož jsem do teď používala téměř stejnou toaletní vodu, která je nejen svým vzhledem, ale i vůní a balením velice podobná.

    • Pro
    • vůně je téměř totožná s vůní mnou doposud používané toaletní vody vůně parfémované vody vydrží déle, než vůně toaletky, ale bohužel maximálně půlden vůně je jemná a příjemná volila jsem tester je levnější a víčko opravdu nepotřebuji, nepřevážím ji
    • Proti
    • vůně nevydrží celý den, proto potřebuji jeden do práce a jeden domů, abych nemusela tak velkou skleničku nosit v kabelce
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Vybírejte z 44 945 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni