loading

Recenze Moom Epilační sada s tea tree pro všechny typy pokožky (Hair Remover with Tea Tree)

Kód produktu: kMO003

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Náročnější práce s pastou.

    • Proti
    • Nutná předchozí zkušenost, protože se skutečně musí trhnou jinak je vytrpěná bolest k ničemu:)
  • Veronika | 19. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem nadšená. Ve srovnání s voskem, cukrová pasta netrhá kůži, pokožka není podrážděná, pasta se velmi lehce odstraňuje.

    • Pro
    • Snadná aplikace, lehce se odstraňuje (smývá), efekt super.
    • Proti
    • -
  • DANCA | 15. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    VELMI DOPORUČUJI

    • Pro
    • SETRNY PŘÍJEMNÝ 100% PŘÍRODNÍ,SUPER
  • 3. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    textilní pratelné pruhy jsou velice praktické, ale celkově pro domácí použití je pro mě přijatelnější elektrický epilátor.Už jen z toho důvodu, že je jeho použití časově méně náročné.

    • Pro
    • chloupky odstraňuje opravdu dobře
    • Proti
    • je potřeba vložit do velmi horké vody, jinak je pasta tuhá a nedá se nanášet
  • 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem úplná začátečnice s touto metodou a zvládla jsem to! Kvalitní výrobek teď už jen dopilovat techniku.

    • Pro
    • Je citlivý vůči pokožce.
  • 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Dají se použít znovu a znovu. Perfektní manipulace a čištění.
  • 23. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    uvidím, jak bude probíhat dorůstání chloupků, ale předpokládám, že se k žiletce nevrátím na nohy bych cukrovou pastu nedoporučila kvůli vysoké ceně (používám epilátor) vhodné na citlivá místa

    • Pro
    • zbavení chloupků téměř bezbolestně
    • Proti
    • někdy neodstraní úplně všechny chloupky, ale myslím, že je to tím, že se s produktem teprve sžívám - mám cukrovou pastu poprvé vyšší cena
  • Ivana Š. | 22. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    S výrobkem jsem moc spokojená.Na epilované kůži se neobjevila žádná nežádoucí reakce.STRHNUTÍ pásku se dá v poho vydržet :o))

    • Pro
    • Přírodní složení,žádná reakce na kůži.
    • Proti
    • nic
  • 12. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 38 018 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni