loading

Recenze Lacoste Essential - EDT

Kód produktu: pLA033

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 14. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    střídám více druhů Lacosta parfémů, vše svěží vůně a dobrý poměr cena/výkon :o)

    • Pro
    • svěží, sportovní dlouhotrvající vůně
    • Proti
    • nic
  • Hana Fišerová | 29. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Používala jsem ho několik let s maximálná spokojeností.....až nyná zkouším změnu...Burberry Beat

  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná vůně

  • 21. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Koupený na základě recenzí a uvidím, co na to manžel, je to dárek. Mně osobně se vůně líbí. Svěží, lehká. Jakou má výdrž, tak to se ještě uvidí.:-)

    • Pro
    • Koupený na základě recenzí a uvidím, co na to manžel, je to dárek. Mně osobně se vůně líbí. Svěží, lehká. Jakou má výdrž, tak to se ještě uvidí.:-)
  • 5. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    parfem jsem koupila manzelovi na zaklade recenzi a opravdu jsem moc spokojena

  • 15. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    doporučuji a si už u ní zůstanu

    • Pro
    • příjemná vůně ......
  • 12. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 10%

    vůni nemůžu posuzovat, jěště nebyla použita

  • 2. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek pro syna, tuto značku používá již delší dobu.

  • 19. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • Věra Ogurková | 21. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji neváhejte :-)

    • Pro
    • Max spokojenost, krásně voní, velké množsví za super cenu...
  • Zuzana | 17. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji ho všem aktivním mužům bez rozdílu věku.

    • Pro
    • Tento parfém kupuji manželovi dlouhodobě. S jeho vůní jsem spokojena a můj manžel také. Je to příjemná, svěží, ovocná vůně. U nás v rodině velmi oblíbená.
  • 12. duben 2011

    Celkové hodnocení: 50%

    je to dárek a ještě jsem ho nedarovala.

    • Pro
    • nevím
    • Proti
    • nevím
  • rom | 22. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně

  • 16. únor 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    vůni má ráda synova přítelkyně

  • Míla | 4. únor 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    Z jeho vůně mám osobně dobrý pocit

    • Pro
    • Svěží,nevtíravá vůně pro dobrý osobní pocit a cena
    • Proti
    • Nic
  • 4. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Po delší době jsem tuto toaletní vodu zakoupila synovi a byl velmi rád, tato je mu velmi sympatická.

  • Mirka | 3. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tímto dárkem přítele vždy potěším, je to skvělá vůně

  • 3. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    maximální spokojenost

    • Pro
    • skvělá vůně
  • 1. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost.

  • Květa Zemanová | 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem spokojená, dárek se povedl a přijemně překvapil, můži doporučit dále. Přeji všem ve vaší skupině jen spokojené zákazníky v hojném počtu.

    • Pro
    • slušná cena a bezva vůně
    • Proti
    • nic
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni