Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

COVID - 19 aktuální informace a časté dotazy
Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Ferrari Scuderia Black - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER026

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Zajímavá často používaná celoročně.

  • 5. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Ferrari black kupuji synovi již dva roky a je s ní velice spokojený.

  • 21. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůně příjemná, dlouho vydrží

  • 20. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám mnoho let a jsem zcela spokojen se značkou Hugo Boss.

    • Pro
    • Dlouholetá zkušenost a spokojenost.
  • 15. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně ne jen pro něj, ale i pro okolí. Jemná, sexy. Vybral si ji syn a používá ji už 9 let.

    • Pro
    • Bylo to pro syna, který si tuto značku oblíbil. Používá ji od 15ti let a je mu 24 let
    • Proti
    • Nic
  • Aleš Berka | 30. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně za dobrou cenu

  • Tomasz Franek | 8. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt znám , vůně , doporučil jsem již a budou si ho objednávat !! - nemusí ho mít ale všichni ...

    • Pro
    • Velice specifická vůně , naposledy před 15 roky koupil..,
    • Proti
    • připadá mi že rychle vyprchá .... lepší by byl Edp než toalet.voda
  • Petr | 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro ty,kteří chcou tuto značku vyzkoušet na vlastní kuži,tak tester Ferrari Black Line 125ml za tuto cenu prostě nema chybu.

    • Pro
    • - cena testru
  • Michal | 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    voní krásně

  • 21. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ji již několik roků a pokaždé někoho oslovila. Mohu doporučit všem, kteří mají rádi citrusové plody.

    • Pro
    • Parfém s krásnou vůní za dobrou cenu
  • marek | 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    mnozstvi-cena

    • Pro
    • mnozstvi-akcni cena
  • 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 20%

    idelní pro mého syna

    • Pro
    • vhodná vůně pro mladé muže
  • 6. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    Jen jsem chtěl vyzkoušet. Výsledek neodpovídal popsu obsahu vůní...

  • Darina Šlezingerová | 18. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě doporučuji

    • Pro
    • krásná vůně,i přesto,že je pánská,myslím,že se hodí i pro sportovně založené ženy. I přesto,že se jedná o toaletní vodu velmi dlouho vydrží vonět. Pěkně a jednoduše řešený flakon.
  • 27. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • kupuji manželovi pravidelně
  • 11. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Krasna vona pre panov.Velmi oblubena uz dlhe ruky
  • 8. duben 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 3. březen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • nádherná vůně
    • Proti
    • nevím o žádné
  • 28. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy