loading

Recenze Versace Eau Fraiche Man - EDT

Kód produktu: pVE034

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně pro každý den.

    • Pro
    • Moje oblíbená a vyzkoušená značka.
  • 6. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to oblíbená vůně syna, má ji rád a mám to jako dárek.

  • Ježková | 23. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek, udělal radost, voní i partnerovi.

    • Pro
    • Letní vůně, vydrží celý den, příjemná a nevtíravá vůně.
  • Lada Foffová | 8. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem objednala jako dárek k svátku. Obdarovaný ttuto toaletní vodu používá. Má krásnou vůni.

    • Pro
    • Objednala jsem tuto toaletní vodu jako dárek. Obdarovaný byl velmi spokojen.
  • 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji pro každý věk.

    • Pro
    • Nakupuji jako dárek pro zetě pravidelně. Je to klasika, dlouho vydrží ...............
  • 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek pro zetě - téměř ihned "zabaveno" vnukem

  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná a nevtíravá pánská vůně

  • Maty79 | 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji, velmi pěkná stálá vůně.

    • Pro
    • Krásně voní :o) velké množství.
  • 7. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém si vybral syn,má již druhý stejné značky

    • Pro
    • krásná vůně pro může
  • 6. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Hledala jsem parfém pro čtrnáctiletého syna. Super.

    • Pro
    • Lehká nevtíravá pánská vůně vhodná pro mladé hochy a pány.
  • zdenek cundrla | 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    je perfektni nema chybu

    • Pro
    • krasne voni dlouho vydrzi
  • 27. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    spokojenost

    • Pro
    • vše vpořádku
  • Rigy | 15. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Můžu vřele doporučit.

    • Pro
    • Je bezvadná. Dá se používat dlouhou dobu.
    • Proti
    • Časem zevšední, doporučuji střídat s jinou.
  • nikola | 11. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně dlouho vydrží, neagresivní, nevtíravá, neutrální, pokud objednáváte naslepo - nic s ní nezkazíte

    • Pro
    • vůně dlouho vydrží, neagresivní, nevtíravá, neutrální, pokud objednáváte naslepo - nic s ní nezkazíte
  • 15. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento parfém jsem objednávala pro přítele, již několikrát. Krásně voní a vydrží dlouhou dobu, vřele doporučuji jako dárek.

    • Pro
    • skvělá letní vůně, která dlouho vydrží
  • 22. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    nemá chybu

  • 18. leden 2011

    Celkové hodnocení: 0%

    Zatím nemohu hodnotit.

  • 31. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě nádhera

  • 19. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    no prostě perfektní

    • Pro
    • svěžest vůně cena
  • Veronika | 1. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt mě zaujal v kamenném obchodě flakon se mi moc nelíbí vůně je podle mého vkusu k mému manželovi se hodí perfektně

    • Pro
    • nádherná, jemná vůně
    • Proti
    • vršek flakonu je plastový a špatně drží
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni