loading

Recenze Hugo Boss Boss Femme - EDP

Kód produktu: pHG142

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Dobrá volba

  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    K parfému se vracímpo několika letech,je to příjemná jarní vůňe

    • Pro
    • Vůně se na mně líbí kolegům v práci
  • 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    můj oblíbený

  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    svěží lehká vuně

  • 14. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem si vybrala na základě zkušenosti s tímto parfémem, který jsem si osobně vybrala. Potěšilo mne, že lidé bez rozdílu pohlaví i odpoledne zdůraznili, že mám pěkný parfém. Doporučuji tento produkt, ale po osobní zkoušce v parfumerii, protože na každém stejný parfém voní jinak.

    • Pro
    • vůně se líbí okolí
  • 1. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučla bych vůni ostatním.

    • Pro
    • krásná,jemná vůně,není sladkáý.
  • 21. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Dlouhodobá náklonost k této vůni

    • Pro
    • Příjemná vůně
    • Proti
    • Nevím
  • 2. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfem jsem dostala jako darek, ale od te doby jsem si ho poridila uz trikrat. jsem s nim sokojena. parfem nemam jeden, stridam je. ta vune mi tak voni, ze si ji nastrikam a uz ji necitim. rika se, ze kdyz parfem sedi, tak ho necitite. tak to sedi. :) Nedoporucila bych ho proto, ze chci takle vonet ja. vas obchod ale doporucuji.a rada. jenom me mrzi, ze jsem nedostala vzorek. drive jste je davali k nakupu, zdalo se mi to fer. jestli cena odpovida kvalite? myslim,ze jsem platila znacku a k tomu ta kvalita patri.. jinak by se nevysplhala na takovou cenouvou relaci.

    • Pro
    • prednosti, je to subjektivni. mam tu vuni rada
  • 2. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    moc nedoporučuji

  • davcas | 24. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Trosku mi tenhle parfem pripomina dolce gabanna light blue a tuhle vuni jsem vzdy miloval na sve partnerce,proto jsem rad ze je podobne vune pro muze.A cena je suprova.

    • Pro
    • Tuhle vuni proste miluji a voni krasne a dlouho.
  • Renata | 26. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Neotřepaná vůně,kterou bych cítila na každém rohu

    • Pro
    • jemná
    • Proti
    • nic
  • 19. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě ženská

  • Marti | 16. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Rozhodně doporučuji každou vůni osobně zkusit. Já si kupuji vzorky, protože parfém může na každém vonět jinak.

    • Pro
    • Je to vůně pro temperamentní ženu. Jsem moc spokojená.
    • Proti
    • Zatím nic.
  • Rejnartová Markéta | 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Hezká dámská, lehká vůně, která se líbí mě- 23 let tak i mamce 45 let. asi vhodná všem :-)

  • milan | 21. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně.

    • Pro
    • moje manželka používá tuto vůni již několik let a je s ní velmi spokojena.
  • Irena | 4. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velice spokojená a doporučuji!!

    • Pro
    • super!! Dlouho vydrží a krásně voní.
    • Proti
    • nic
  • 30. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    -tento parfém můžu doporučit všem ženám, které mají rády -jemnou ženskou vůni

    • Pro
    • -krásná, jemná, nevtíravá vůně
  • 8. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je to jemná vůně na léto

    • Pro
    • jemná decentní vůně květinový nádech
    • Proti
    • nic
  • Jana Labajová | 26. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato vůně patří k mým nejoblíbenějším. Je velice ženská, má kouzlo, které svádí k flirtu, velice sexy, tajemná a přitom něžná.

    • Pro
    • pro všechny věkové kategorie
    • Proti
    • někomu může připadat těžká, záleží jakou vůni preferujete
  • Zuzana Svobodová | 22. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Celkově jsem spokojena.

    • Pro
    • Jemná vůně, ne vtíravá a podbízející se. Vhodná pro starší ženy, které nemají potřebu silných výrazných vůní.
    • Proti
    • nemám
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 44 771 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni