loading

Recenze Hugo Boss Boss Woman - EDP

Kód produktu: pHG002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Eva | 24. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    vůni jsem si vybrala dle recenze a značky

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Daniela | 14. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Boss je má vůně

    • Pro
    • velmi příjemná, dlouhotrvající vůně
  • Renata | 1. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně se mi moc líbí, jsem spokojená

    • Pro
    • 100%
  • Pavel | 3. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    tato vůně mi padla "do nosu"

  • silvestris | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě se k této vůni budu vracet

    • Pro
    • vůně splnila moje to co jsem od ní očekával nevtíravá, příjemně dřevitá vůně
    • Proti
    • není co vytknout
  • Jana | 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vše v pořádku

    • Pro
    • spokojenost
  • simona šmahlíková | 30. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    tento vůni používám spíše v zimních měsících, je na můj vkus trochu sladší, ale není vtíravá a dlouho vydrží

    • Pro
    • vůni znám sedí mi dlouho vydrží
  • 22. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    krásná vůně, která vydrží dlouho

  • Jana | 3. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • krásná vůně pro mladé
    • Proti
    • ------
  • 19. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně ke které se vždy ráda vracím

    • Pro
    • Krásná vůně
  • 1. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    používám vůni už roky a stále je příjemná tento parfém kupuji i jako dárek po nějaké době se k této vůni vracím a nikdy nelituji

    • Pro
    • příjemná vůně, dlouhá trvanlivost vůně, nevtíravá, svěží, příjemná mému okolí
    • Proti
    • na jedné lahvičce parfému se rozbil po krátkém používání rozprašovač, škoda, protože to byl dárek a vůně nešla použít
  • Míša | 1. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Musela jsem si chvilku zvyknout na změnu, každopádně je to úžasný parfém, doporučuji. :-)

  • 29. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Kupuji opakovaně pro kamarádku, miluje ji. Jednoduchá, elegantní, čistá vůně

  • Sládkováí | 20. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfémovanou vodu Hugo Boss Woman používám denně, doporučila bych ji ženám, které nemají rády tzv. sladké vůně

    • Pro
    • dámská nevtíravá vůně - mám ráda parfém, kde je složkou frézie
    • Proti
    • používám delší dobu a jsem spokojena
  • 22. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Příjemná vůně, která dlouho vydrží a je nevtíravá.
  • Mispule | 3. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně voní a vydrží

  • 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

  • Eva | 25. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám tento parfém již po několikáté (mezi tím jsem zkusila i jiné) a jsem s ním velmi spokojena.

    • Pro
    • Jemná nevtíravá vůně, která dlouho vydrží. Na rozdíl od jiných parfémů nenecháva stopy na oděvu.
  • Marie Vladyková | 22. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Hugo Boss Woman je ideální pro každodenní použití, stejně tak jako pro večerní příležitosti. Hodí se pro ženu elegantní i sportovní.

    • Pro
    • Hugo Boss Woman je parfém, který používám již dlouhou dobu. Když mi přijde zpráva o akci na tento parfém, tak jej většinou koupím. Používám jej denně, a tak mám vcelku velkou spotřebu. Je to vůně, která se nevtírá a je vhodná pro každou příležitost.
  • olsanova | 11. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně!!!

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 46 755 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni