loading

Recenze Hugo Boss Hugo Woman - EDT

Kód produktu: pHG011

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vyzkoušeno, pak objednáno

  • Dáša | 16. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám už mnoho let a i když si občas "odskočím" jinam, tohle je stálice, která nikdy neomrzí.

    • Pro
    • lehká, nevtíravá vůně, nadčasová záležitost.
  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost.

    • Pro
    • Prijemne voni
    • Proti
    • Nic
  • 13. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná, jemná ale zároveň výrazná, často jí kolem sebe necítím na jiných lidech

    • Pro
    • moje nejoblíbenější vůně, asi díky tomu, že je spojená s dobou seznámení se současným manželem
  • 7. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • nic
  • 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to parfém, který si kupji již několik let a nevyměnila bych ho...doufám jen, že se nepřestane vyrábět.

    • Pro
    • velmi podmanivá vůně, která ale nevoní na každém stejně
    • Proti
    • produkt jsem koupila, nevím žádných "proti"...to bych byla sama proti sobě, ne?!
  • 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda tuto vůni.

  • 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    kupovala jsem jako dárek vždy mi tento parfém voněl

  • 4. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velmi spokojená

  • 27. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    používám často a ještě mě neomrzela

    • Pro
    • vůně velikost cena
    • Proti
    • žádné
  • Pavel Homolka | 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Příjemná vůně, korespondující s vůníHUGO BOSS MAN. Manželce se zdá ale příliš těžká.

    • Pro
    • - těžší , příjemná vůně
  • 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    používám jej dlouho

    • Pro
    • skvělá vůně
    • Proti
    • nic
  • martin matys | 6. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je to kvalita

    • Pro
    • sám používám hugo boss man
  • Michaela | 26. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt byl oproti jiným obchodům nejlevnější. S tímto produktem jsem velmi spokojená, moc krásná vůně. Tento produkt se mi používá velmi dobře, vůně vydrží a je to moc krásná vůně. Pokud si nevíte rady s dárkem např. pro manželku, tak tento dárek je velmi dobrý, určitě ho ocení a bude spokojena. Proto tento výrobek 100% doporučuji. Tento výrobek si kupuji více jak 4 roky a jen tak bych ho za nějaký jiný nevyměnila. Tento produkt je vhodný pro ženy ve věku 15 a výše let. Tento produkt patří mezi ty dražší výrobky, ale na tomto internetovém obchodě ho koupíte za velmi nízkou cenu. Jsem moc ráda, že jsem si tento výrobek na tomto internetovém obchodě zakoupila, protože za takhle skvělou cenu bych ho nikde jinde nesehnala.

    • Pro
    • Tento výrobek jsem srovnávala s jinými internetovými obchody a nikde jsem nenašla takto nízkou cenu.
  • Lída | 22. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    klasická jemná krásná vůně mohu jen doporučit

    • Pro
    • Prostě klasika je moderní,stále svěží a nádherně vonavá,vhodná pro jemné ženy
    • Proti
    • nemám nic
  • 20. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nízká cena, velká objem, příjemná vůně

  • 5. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Líbí se mi.

    • Pro
    • Používám ji již delší dobu.
  • 16. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Celková spokojenost

    • Pro
    • Svěží vůně která neobtěžuje okoli.
  • 16. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    - tuto vůni používám už delší dobu - prostě mi sedí, krásně voní

  • Jitka | 5. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně doporučuji.

    • Pro
    • Klasická velmi pěkná vůně, jak na denní nošení, tak na večer, ale ne ke společenským šatům. Vůně, která dlouho vydrží. Výrazná.
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni