loading

Recenze La Chévre Jemný vlasový šampon se syrovátkou 200 g

Kód produktu: kLCH045

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji všem, kdo nesnáší běžné šampony

    • Pro
    • nedráždí pokožku , vlasy jsou hebké
  • 28. leden 2014

    Celkové hodnocení: 40%

    svědění hlavy(což byl důvod koupě)se sice malinko zlepšilo,nicméně po prvním použití se mi udělaly droboulinké lupy,takže kromě příjemné vůně na šamponu nevidím žádná pozitiva.

    • Pro
    • hezky voní
    • Proti
    • mám z něj lupy
  • Ifka | 15. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný šampon pro pokožku, která má problémy s lupy!!! Doporučila mi ho kožní a už léta ho používám - lupy jsou pryč :-)

  • Bětule | 14. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporučuji. Vybrala jsem ho, protože se jedná o přírodní produkt. Na syrovátku z koz.mléka jsem slyšela dobré recenze.

    • Pro
    • Mám po použití šamponu lesklé vlasy, brzy pění, nemusím již mastit konečky. Příjemně voní. Cena je - dle mého názoru - prímová.
  • Jarmila Straňáková | 24. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem hodně šanpónů pro citlivou pleť, proti lupům i různé dětské jemné šampóny, ale žádný mně nevyřešil mé problémy se suchou pokožkou po umytí vlasů až tento šampón mi pomohl. Určitě bych tento produkt doporučila i ostatním.

    • Pro
    • pro citlivou pleť nemám suchou pokožku hlavy nemám lupy
  • 2. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 20. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý

    • Pro
    • Dokonalý proti lupům, příjemný na pokožku.
    • Proti
    • Moc nepění.
  • 22. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • Sonik | 29. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Vyzkoušela jsem a je opradu dobrý, jsou po něm krásně lesklé vlasy.
  • 15. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. březen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 26. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 50%

  • 26. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 9. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni