loading

Recenze

Kód produktu:

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Lenka | 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    - hledala jsem mezi parfémy něco nového jako dárek pro svého manžela. Takže jsem vůni vlastně zkusila "naslepo". Rozhodně jsem byla ale velice mile překvapena.

    • Pro
    • - krásné balení - velice příjemná vůně, která dlouho vydrží
    • Proti
    • - nic
  • yulia | 27. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    nelituju že jsem to koupila

    • Pro
    • zařivé barvy, velká krabička.
    • Proti
    • lepší použivat s primerem, ne všechny barvy stejné intenzity
  • 20. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • ano
    • Proti
    • -------
  • 19. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Při registraci přes tuto pozvánku http://www.ziskejte.cz/?doporucuje=Djembik získáte z každého nákupu peníze zpět. Platí pro obchody jako Mall, Kasa, Alza, Smarty, Sperky (zde např.získáte zpět 8,44%) a spousty dalších internetových obchodů.

    • Pro
    • Cashback akce - část peněz (přes 8%) za nákup jsem získal zpět Stačí registrace přes níže uvedenou pozvánku http://www.ziskejte.cz/?doporucuje=Djembik Krásný šperk Kvalitní zpracování Rychlost zhotovení (ani ne 3 týdny včetně doručení) Decentní jemný vzhled
  • Pavla Kalíková | 14. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, perfektní chlapecké hodinky, není nutné hlídat sundání hodinek - odolné vůči vodě.

    • Pro
    • Jako dětské hodinky naprosto perfektní, možnost potápění
  • 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Splnil očekávání

    • Pro
    • Dobré balení
    • Proti
    • nic
  • Kešule Nepovímová | 26. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Peeling krásně čístí plet' a póry. Osobně mi vadí vůně, pro mě je nesnesitelná.

    • Pro
    • čistí póry nevysušuje
    • Proti
    • vůně někomu můžou vadit hrubá zrníčka špatně se roztírá na obličej
  • 17. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    vyplatí se přeměřit si dle info v popisu zboží; náušničky jsou překrásné, naší slečně sluší, ale pro detail musíte vzít lupu; světle zelená je ve skutečnosti sv. tyrkysová

    • Pro
    • kvalita výroby
    • Proti
    • drobné
  • 6. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vlasy jsou pevnější, provoněné a přitom vzdušné

  • 16. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Tato sada splňuje vše co slibuje

  • 12. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    doporučuji

    • Pro
    • jemně voní, nezatěžuje vlasy
  • Věra Hladíková | 29. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ho poprvé, ale spokojenost

    • Pro
    • dobře kryje,výborná roztíratelnost,nedělá masku
    • Proti
    • nemám
  • Eva Horčicová | 17. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Potřebovala jsem na zimu, především k sukni, černé punčocháče. Ty ale nemám moc ráda, a tak jsem zvolila jako velmi pohodlnou alternativu černé legíny, které mohu všem dámám doporučit, neboť nikde netáhnou.

    • Pro
    • -pohodlná alternativa punčocháčů - za přátelskou cenu
  • helena | 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučila mi ho dermatoložka, doporučila bych ho ostatním

    • Pro
    • konzistence, vůně, obal
  • Miroslav | 1. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dlouhodobě je oblíbený

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • nemám nic
  • 28. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    C-Thru kupuji dost často a jsem spokojená.

  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Dobré,doporučuji

    • Pro
    • Hezké a elagantní
    • Proti
    • Zvláštní nastavování datumovky
  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Perfektní fluid, který krásně vyhladí pleť.
  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • funguje, nehty i kůže se zlepšily
    • Proti
    • nic
  • Jana Nosková | 16. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem si ho podle zaslaného vzorku, moc se mi zalíbil. Předtím jsem ho neznala.

    • Pro
    • krásná vůně s dlouhou výdrží
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 41 367 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni