loading

Recenze Tangle Teezer Profesionální kartáč na vlasy Original

Kód produktu: kDKR2173

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Klára | 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt již známa používám, takže objednávám již na základě předchozí zkušenosti.

    • Pro
    • Cena
    • Proti
    • Nic
  • Mirka | 24. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele doporučuji, netahá vlasy, krásně je rozčeše, co ho máme tak se dcera ráda češe

    • Pro
    • netahá vlasy
    • Proti
    • nic
  • 19. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    je to dárek, ale já už ho mám taky a jsem s ním spokojená.

  • JM | 19. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Myslím, že klady převažují nad zápory. Rozhodně jsem ráda, že jsem si tento hřeben pořídila.

    • Pro
    • Dobře rozčesává bez zadrhávání, vlasy se potom zdají lesklejší a hebčí. Po rozčesání mám vlasy rovnější (normálně je mám přirozeně vlnité a hodně husté) a víc na "svém místě" než obvykle. Oproti normálnímu hřebenu, kterým jsem se česala taky tolik netahá při rozčesávání vlasů po umytí. Co se týká netypického držení, tak mi nedělá vůbec žádný problém a přijde mi to normální a přirozené.
    • Proti
    • Proti nic zásadního. Podle recenzí jsem si ale myslela, že s tímhle hřebenem mi nebudou při česání tolik vypadávat vlasy jako dříve a myslím, že je to velmi podobné. Druhá věc je, že mám ráda, když mi hřeben škrábe kůži na hlavě a tento hřeben má kratší česací štětinky, takže mi s ním dá víc práce, se "poškrábat" :-)
  • Pavla | 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hřeben dorazil v pořádku, lhůta dodání byla v pořádku (rychlá), balík byl nepoškozen.

  • Lucie | 30. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný hřeben! Nechápu, jak jsem bez něj mohla žít a to říkám bez nadsázky, hlavně kvůli dětem. Mohly jsme si s dcerkami ušetřit tolik trápení s česáním vlnitých vlásků a třeba by teď moje starší dcera nechtěla chodit ostříhaná "na kluka" :).

    • Pro
    • naprosto úžasně češe opravdu vůbec netahá! neprotestují ani dcerky pěkný desing
  • 29. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jediný hřeben, který rozčeše snad cokoliv :-) Mám husté, vlnité a dlouhé vlasy, které bylo možné učesat jen po umytí a pak už ne. S tímto hřebenem nemám problém je rozčesat i za sucha a bez tahání. Nemůžu si ho vynachválit.

  • Kamila Kondisová | 20. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Děkuji za rychlost a dárečky..

    • Pro
    • Doporučuji všem s obchodem jsem byla velice spokojená a aj.s dárečkami které nabízejí. Určitě jsem naposlet neobjednávala.
    • Proti
    • Žádne pro nemám
  • Majka | 31. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kartáč je skvělý, koupila jsem už další

    • Pro
    • výborný na dlouhé vlasy moc dobře se s ním češou mokré i suché vlasy
    • Proti
    • trochu nešikovné držení
  • 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasně se s ním manipuluje (super účesy)

    • Pro
    • pěkný vzhled, rozčesávání super
    • Proti
    • nic
  • 27. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupila jsem Tangle Teezer pro svou dceru, má polodlouhé vlay. Dřív si nechtěla vlasy česat, ale po vyzkoušení Tangle Teezeru si vlasy češe často a dokonce sama. Je s ním spokojená :-)

  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost s výrobkem

    • Pro
    • Přítelkyni vyhovuje, netrhá ji tolik vlasy
    • Proti
    • to ukáže čas
  • Tomáš | 27. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • rozčeše vše, dobře sedí v ruce
    • Proti
    • nic
  • Tomáš | 27. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • rozčeše vše, dobře sedí v ruce
    • Proti
    • nic
  • 17. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše super

  • 10. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 9. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni