Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz
Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v  Nastavení soukromí.
Rozumím
Upravit nastavení soukromí
Více informací o ochraně soukromí
loading

Recenze Unios Pharma Koenzym Q10 + rutin 60 kapslí

Kód produktu: z2021

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-11-21 12:23:05

    S přípravkem Keonzymu Q10 + rutinin jsem velice spokojena, dokonce jsem přesvědčena, že mi zkvalitnil stav  zubních dásní.

  • 2017-06-13 11:33:13

    Chlorella Pura nám velmi vyhovuje a zlepšuje očistu těla a dodává, co dodat má. Koenzym Q10 + rutin
    mi velmi prospívá. Mumio mi zlepšuje stav žaludku, měla jsem potíže.

  • 2014-10-17 14:38:18

    S produktem Koenzym Q10 + Rutin jsem spokojen. Myslím, že mi dodává více energie při fyzické námaze a posiluje srdce. Na obsáhlejší hodnocení ho však ještě neužívám dostatečně dlouho.

  • 2014-04-02 07:41:11

    Ocutein Brillant Lutein mně i mé mamince zpomaluje stárnutí očí. Koenzym Q10 bere moje maminka proti fibrilaci síní, Alfalfa jí pomáhá od žaludečních potíží. Vitamín C je u nás doma samozřejmostí již po desetiletí. pH Minerals na odkyselení organismu asi také bude u nás již nastálo spolu s měřením pH moči.

  • 2013-11-18 10:04:13

    Oceňuji kombinaci Koenzmy Q10 + rutin. Mám vyšší krevní tlak a chci podpořit činnost srdce, posílit cévy a tento přípravek se mi zdá k tomu vhodný. Jeho účinky se v krátké době nedají zjistit. I přes to tento přípravek vřele doporučuji.

  • 2013-07-01 09:24:31

    S produkty Priessnitz Kloubní výživa FORTE, Beta karoten a Koenzym Q10 + rutin jsem spokojená, cítím se velice dobře. Vše mně vyhovuje, určitě si zase objednám.

  • 2013-02-13 07:39:47

    Dobrý den, žádnou významnou změnu nepozoruji, ale mám vysoký krevní tlak, tak Q10 beru pro posílení organismu a srdce. Jsem spokojen.

  • 2012-12-19 07:18:53

    Dobrý den, Ra-vit již užíváme několik let a jsme velice spokojeni. Užíváme ho celá rodina v tomto období. Chlorelu mám jako dárek, ale je též jednou začas dobré užívat. Koenzym Q10 užívám v těchto měsících a dělá mi to dobře.

  • 2012-12-17 10:39:43

    Koenzym Q10 + rutin mi byl doporučen panem léčitelem B. Novým. Doporučuji všem.

  • 2012-10-30 00:00:00

    S výrobkem Koenzym Q10 + rutin jsem spokojená. Cítím se vitální, plná energie.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, zakoupený produkt Koenzym Q10 + rutin splnil mé očekávání, tedy snížil (v podstatě zamezil) krvácení dásní. Můžu doporučit i dalším uživatelům.

  • 2009-11-01 00:00:00

    Dobrý den, všechny zakoupené výrobky jsem ještě nepoužila, nechtěla bych jich ani brát tolik najednou, a ne všechny jsem si objednala (reklamní vzorky Colafit krém, Opti Tensin, čínský čaj - nepoužila jsem je). Celkem jako akutní potřeba mě zajímal výrobek Chanca piedra tob. a Chanca Piedra čaj, chtěla jsem zkusit můj problém řešit přírodní cestou. Použila jsem hned od začátku kombinaci obou doplňků, podle doporučeného dávkování, během 5 dnů problémy ustoupily a postupně zmizely úplně. Tobolky jsem ale dobrala postupně všechny, později jen jednu denně, i čaj  si vařím teď už jen občas. Takže pro mě opravdu úspěšný doplněk! Bio mladá pšenice, mám pocit, že i tento výrobek napomohl při zpomaleném metabolismu, cítila jsem se lépe. Koenzym Q10 + rutin beru jako podporu podle zmíněného doporučení. Těžko zatím  posoudím vliv na zdraví. Myslím, že v tomto případě bude asi třeba dlouhodobějšího užívání, aby se výrazný účinek v organismu projevil. Ostatní výrobky budu užívat později.

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x