loading

Recenze La Roche Posay Korekční obnovující krém proti nedokonalostem pleti Effaclar DUO (Corrective and Unclogging Anti-Imperfection Care) 40 ml

Kód produktu: kLR032

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Anett | 24. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Koupila sem si ho,protože Effaclar Duo hodně lidí chválilo . Zatím ho používám necelých 14 dní , prvních pár dní jsem měla pocit že pokožka je tím zaskočená,mám citlivou pleť,ale pak se to začalo lepšit. Výsledky jsem zatím pozorovala takové,že červenější místa jsou sklidněná,ale s akném to jde pomaleji.

    • Pro
    • Konzistence,dobře se roztírá
    • Proti
    • Zezačátku pocit napnuté pokožky
  • 28. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Konečně jsem našla krém, který mi sedí a který konečně velmi šetrně a účinně řeší mé dlouholeté problémy s pletí. Konečně se mi nedělají pupínky, pleť vypadá celkově velice zdravě a přirozeně. Zakoupila jsem na základě recenzí a rozhodně nelituji!

    • Pro
    • Pleť se do týdne uklidnila a výrazně se zlepšila její kvalita
    • Proti
    • Někdy mám pocit, jakoby pleť potřebovala trochu ,,napít", ale to řeším termální vodou La Roche.
  • 11. leden 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento krém má krásnou texturu, po použití mám naprosto hladkou pleť. Má krásnou vůni, takovou typickou pro La Roche Posay. Trošku vysušuje, když na vyčištění použiji čistící gel ze stejné řady. Nevím, zda má nějaký vliv na akné, jelikož krém používám krátkou dobu.

    • Pro
    • Po použití mám krásně hladkou pleť
    • Proti
    • Mám dojem, že docela vysušuje, což je u akné do určité míry žádoucí.
  • Daniela | 20. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Objednala jsem více výrobků z této řady a můžu říct, že je to nejlepší kosmetika, kterou jsem kdy na svou mastnou, problematickou a přesto citlivou pleť používala

    • Pro
    • Již po prvním použití byla má pleť hladší a pupínky a nedokonalosti méně viditelné a to bez vysušení
  • Radka | 2. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalita, účinnost.

    • Pro
    • Opravdu dobrý krém pro dospívající dceru
  • Dagmar Vélová | 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    na krém nejsem alergická dobře se vstřebává doporučuji na problematickou pleť

    • Pro
    • Doporučila mi kožní lékařka jsem alergická na řadu krémů používám dlouhodobě
    • Proti
    • -
  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 31. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

  • 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

  • 7. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni