Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Biotherm BIO Kuličkový deodorant s 24hodinovým účinkem Deo Pure Natural Protect (24 Hours Deodorant Care) 75 ml

Kód produktu: kBI142

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Anna | 14. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučujem

    • Pro
    • Má príjemnú chuť a verím, že aj kvalitu
  • 12. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    vyberal som podľa hodnotení, produkt je dobrý a plní funkciu, oproti manuálnemu odsávaniu neporovnateľne lepší spôsob

    • Pro
    • Funkčnosť, čistenie, materiály, univerzálnosť
    • Proti
    • Koncovka (do nošteka) je trošku veľká a ťažšie sa s ňou manipuluje
  • 3. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Odporúčam všetkým vyskúšať tento výrobok.

    • Pro
    • Čaj mi veľmi pomáha. Dávam prednosť prírodným produktom pred liekmi.
  • Ľubica | 27. září 2015

    Celkové hodnocení: 10%

    neúčinný preparát

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • účinok preparátu
  • zupal | 7. září 2015

    Celkové hodnocení: 20%

    Dobry den, objednala som si u vas 27.8.2015 pod čislom 1250001100 na dobierku v cene 23,85 € z4970 AURUM kOLOIDNE MINERALY 300 ML + kOLOIDNE STRIEBRO Ag 100 300 ml z5180 AURUM Koloidní železo + vitamín C liquid 300 ml ktore som ihned rano 28.8. začala pozivat podla rozpisu na obale. Ale po 8 dnoch mi zmenilo uplne chut. Teraz je chut strasne stiplava, ako keby skysnuta. Cely cas od otvorenia drzim flaštičku v chladničke a pri otvoreni mi zakaždym vyfuči. Chcem sa opytat, ci mozem nadalej uzivat tento pripravok, nakolko mi dnes od rana nieje dobre na zaludok. Ako by som mala kamen v zaludku. Dakujem za skoru odpoved, nech si neznicim uz aj tak postihnute creva / celiakia /. nakolko ste mi doteraz neodpovedali na moj email,neviem,ci mam produkt nadalej uzivat, ci ho mam vratit, alebo ho odporucat....

    • Pro
    • prvych 7 dni v poriadku
    • Proti
    • na 8 den sa zmenila chut na strasne štiplavu až skysnutu
  • zupal | 7. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    mineraly beriem 3x denne, koli ich doplneniu a zlepseniu mojho zdravotneho stavu. tento produkt odporucam ludom, trpiacim na doplnenie mineralov v tele urcite skor, ako ine dostupne umelo vytvorene chemicke prostriedky. Koloidne striebro mi uz raz pomohlo s pletou na tvari a na poranenej nohe. vsetko sa rychlo zahojilo.

  • 31. leden 2019

    Celkové hodnocení: 10%

    • Proti
    • Opravdu nepříjemný zápach, navíc teče Neuznaná reklamace, skončil v koši
  • 15. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    xxx

    • Pro
    • xxx
    • Proti
    • xxx
  • 12. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    xxx

    • Pro
    • xxx
    • Proti
    • xxx
  • 29. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 60%

  • 17. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 6. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 60%

  • 30. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%