Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Purity Vision BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION

Kód produktu: kDKR2051

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Olej kvalitný balenie na h......

    • Pro
    • Sklených pohár
    • Proti
    • Bohužiaľ balenie bolo veľmi nekvalitné sa jeden pohár prišiel rozbitý.Nafotil som to ale nereklamoval, doporučujem dôslednejšie balenie hlavne pri sklených prvkoch.
  • 9. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Super s fajn cena.

  • 23. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvelý produkt, vyuzivam doma dlhšiu dobu.spokojnost nadovšetko

  • 20. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt je prodáván za příznivou cenu.

  • 17. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    ZATÍM SPOKOJENOST

  • 15. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    parada da se pouzit na vse

  • 7. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    zdravot.potíže ustoupili ,pravidelně konzumuju olej,doporučuji všem,při problemech s afty

  • Marta | 4. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Na pleť je to naprosto super, ale vzhledem k tomu, že výrobek přišel rozbitý, nemohu dále víc posoudit.

  • 3. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásně voní

  • Pali M | 23. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Ja tento olej užívam 2* denne polievková lyžica a zdá sa mi že po ňom aj chudnem a cítim sa dobre, lepšie je ho užívať hneď s jedlom alebo tesne po jedle aspoň u mňa.

  • wendy | 20. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem zatím použila jen párkrát, je kvalitní a příjemný. Doporučuji ostatním zákazníkům.

  • Jarka D | 23. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    výborně se roztírá, protože je polotuhé konzistence, velmi účinně promastí vysušené partie, např. lokty, při menším množství rozetře se téměř do suchého stavu, větší množství zůstane pak na pokožce mírně mastný film

    • Pro
    • polotuhá konzistence baleno ve skle
  • 19. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 40%

    Chuť i vůně oleje je dobrá, dobře se roztírá a vstřebává, příjemný na pokožku, navíc za dobrou cenu. Ale (zrovna v mojí) sklenici byla plíseň - ve vzduchové bublině při skle. Produkt vrácen, reklamace uznána. Plísně jsem si všimla po třech dnech při uskladnění v ledničce, těžko říct nakolik to byla náhoda nebo vina výrobce... Stejně příště zvolím jinou značku.

    • Pro
    • vůně, chuť, dobře se vstřebává, cena, praktické balení
    • Proti
    • plíseň, výrobce prý není úplně seriózní
  • Rado | 29. květen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Používam ho na veľa veci, ako zubnú pastu, olej po holení, na opaľovanie, po opaľovaní, vyrábam z neho deodorant pod pazuchy. Je to topka :)

    • Pro
    • Najlepsi na trhu
    • Proti
    • Nic
  • 2. březen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    výborný ,doporučuji

  • JiřkaK | 9. leden 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Za mě malý zázrak. Konečně jsem dostala ekzém pod kontrolu.

    • Pro
    • Má mnoho využití Je jedlý takže není problém použít u malých dětí
  • 23. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Určite si objednajte.Balenie je praktické.Rýchlosť dodania expresná.Ďajujem.

  • kaja | 23. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    odporúčam

    • Pro
    • kvalitný
    • Proti
    • nič
  • 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    je perfektný

  • 22. únor 2016

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento olej mne nevyhovuje, ale kamaratka si ho nevie vynachvalit. Treba vyskusat, kazdemu sadne nieco ine.

    • Pro
    • pekne vonia
    • Proti
    • mne teda vobec nesadol na plet, tvar ma stipala, musela som ho prestat pouzivat.