Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Bioderma Čisticí pěnivý gel pro smíšenou až mastnou pleť Sébium Gel Moussant (Purifying And Foaming Gel)

Kód produktu: kDKR1779

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 29. květen 2021

    Celkové hodnocení: 70%

    Při nákupu jsem váhala, jelikož mám problematickou pleť. Při prvních použitích mě pálil obličej, ale po pár dnech to přestalo. Obličej se zdá lepší. Akné trochu ustoupilo, ovšem zatím je to příliš krátká doba na kvalitnější hodnocení.

    • Pro
    • Příjemná konzistence. Důkladné vyčištění. Snadná aplikace.
    • Proti
    • Při prvních použití pálil obličej. Obličej po aplikaci trošku sušší.
  • 20. září 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Splnil očakávanie

  • 22. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji opakovaně.

    • Pro
    • Nevysušuje pokožku, praktický obal s pumpičkou.
  • 18. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Nezakoupila sem tento produkt poprvé. Spokojenost !

  • 8. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji pravidelně. Vyhovuje mi pro každodenní péči o pleť. Skvěle odličuje (i oči) a nevysušuje. Je ho potřeba opravdu málo, takže dlouho vydrží. Max spokojenost.

  • 1. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám mierne aknóznu pleť. Tento čistiaci gél používam takmer pravidelne a mám pocit, že nové vyrážky sa mi tvoria oveľa menej a hlavne sa rýchlejšie hoja bez vzniku nových jazvičiek.

  • 10. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    supr i pro mastnou pleť

  • 10. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 10%

    Vyrobeno v Polsku... proto ta cena, kdoví co v tom je....

  • 23. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost, používám už mnoho let

  • 22. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používáme pravidelně na mastnou i starší suchou pleť a jsme spokojeni.

  • 19. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Trochu vysušuje, ale to mi nevadí. Pleť hezky vyčistí a to jsem chtěla.

  • 12. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem spokojená

  • 23. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Musim rict, ze gel je super..mam mastnou problematickou plet a pomohl mi i na akne, jen po par dnech mne trosku vysusil plet..takze az k nemu objevim vhodny nedrazdivy hydratacni gel, tak to bude uplne ok

    • Pro
    • Asi nejlepsi myci gel, ktery jsem mel...
    • Proti
    • Trosku vysusuje, ale to je asi normalni
  • 25. duben 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    cena odpovídá kvalitě produktu

    • Pro
    • skvěle čistí i mastnou pleť, ale při tom ji nevysušuje
  • 9. květen 2020

    Celkové hodnocení: 80%

  • 16. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Je velmi dobry
  • 14. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Nedrazdi pokozku
  • 5. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Great cleansing power
    • Proti
    • None