Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Clinique Čisticí voda pro redukci rozšířených pórů Anti-Blemish Solutions (Clatifying Lotion) 200 ml

Kód produktu: kCQ142

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 20. duben 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Toniku vhodné pre problematickú pleť - akné. Používam ho už niekoľko rokov a viditeľne mi pomáha.

  • 27. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní vyčištění pleti, černé tečky redukovány..opravdu doporučuji.

  • 21. červen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásne vyčistí a nedráždi ani nevysušuje pleť, doporučujem na čistenie problematickej pleti, za mňa 100% spokojnosť.

    • Pro
    • Kvalitný produkt za priaznivú cenu
  • 21. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Používam ho súčasne s hydratačným krémom Anti blemish Solutions. Je to dosť alkoholová pleťová voda. Krém treba naniesť čím skôr, aby sa pokožka nestihla vysúšať.

  • 18. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    KVALITA ZA SUPER PENÍZE PLE´T JE DŮKLADNĚ VYČIŠTENÁ A HYDRATOVANÁ Z MÉ STRANY VELKÁ SPOKOJENOST

    • Pro
    • KVALITA ZA SUPER PENÍZE PLE´T JE DŮKLADNĚ VYČIŠTENÁ A HYDRATOVANÁ Z MÉ STRANY VELKÁ SPOKOJENOST
  • Princová | 22. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrý výrobek,pleť je po něm zmatněná,hladká.

    • Pro
    • Perfektně zmatní,dobře se s ním odličuje.Doporučuji na T-zónu u smíšené pleti.
    • Proti
    • Škoda jen,že se nedodává ve větším balení,než 200ml.
  • 13. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Doporučuji
  • 22. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě volba č,.1

  • 3. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Už jsem si ho objednala po několikáté a jsem opravdu spokojená. Aplikace je rychlá, snadná a hlavně účinná!

    • Pro
    • Příjemně osvěží a vyčistí.
  • gabka | 17. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • kvalitní produkt
    • Proti
    • stále dost vysoká cena
  • 19. únor 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Super Vyživuje
  • 17. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • super, nevysušuje
  • 4. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • pomáhá problematické pleti pleť se tolik nemastí a nevytváří se černé tečky na akné a problém s pletí je nejlepší
  • 4. červen 2016

    Celkové hodnocení: 30%

  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 29. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • funguje, pleť je hezčí. Kupuji ho už roky
    • Proti
    • vysušuje a mne troche páchne
  • 31. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%