Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze HennaPlus Dlouhotrvající barva na vlasy 100 ml (Long Lasting Colour)

Kód produktu: kDKR0828

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 22. červen 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    +dobře kryje šediny

  • 15. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    ještě jsem nepoužila

  • Lenka | 29. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Prvním kriteriem, proč jsem si vůbec HennuPlus Dlouhotrvající barvu na vlasy vybrala, je její složení, tzn. že by mělo jít o šetrnější přípravek na vlasy a pokožku vůbec. 7 Sytá blond na mých v některých místech již plně šedých vlasech chytá do červenějšího odstínu, než který je zobrazen na krabičce, nicméně stále rozhoduje to složení, které by mělo být šetrnější k vlasům a pokožce, dlouhá výdrž, neboť si dobarvuji vlasy pouze od hlavy a zbylé, které jsou pod ramena, jsou stále zbarvené. Vlasy vypadají přirozeně, jsou lesklé. Srovnání mám pouze s jedním druhem barvy, a to té, kde nebyl žádný amoniak, ale obsahoval velké množství kysličníku, z čehož mě při aplikace silně pálila hlava. Vzhledem k tomu, že se nedoporučuje po aplikaci henny na vlasy používat chemickou barvu a opačně, a to z důvodu, že se barvy mohou vzájemně případně i negativně ovlivňovat ve výsledném odstínu barvy, neexperimentuji s ostatními druhy .

  • Jm | 27. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    koupím si jí znovu ikdyž je dražší

    • Pro
    • nádherná barva,lesklá-použila jsem poprvé
    • Proti
    • měla jsem trochu červenou kůži na čele asi podrážděnou z barvy, ale přes noc to zmizelo, barva je dražší ale vlasy jsou po ní krásnější a kvalitnější nežli po barvách z obchodu
  • 7. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • dlouhá výdrž, šetrná barva
    • Proti
    • nic
  • 28. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    barva mi byla doporučena kamarádkou s tím, že je šetrnější k mým vlasům než jiné běžně dostupné barvy, jsem s ní spokojena, takže si ji příště objednám zase :o). děkuji

  • Iveta | 27. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Příprava a nanášení barvy je lehké a rychlé,vlasy jsou po obarvení lesklé.

    • Pro
    • upřednostňuji přírodní barvy,které nezatěžují pokožku ani vlasy agresivními chemikáliemi.
  • 5. březen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Krásně drží, moc se nevymyva, vlasy jsou hebké. Aplikace jednoduchá, na dlouhé vlasy doporučuji 2 balení.
  • 20. červen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Kryje šediny, barva drží několik týdnů
  • 28. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 70%

    • Pro
    • krásná barva s perfektním krytím šedin krásná barva s perfektním krytím šedin
  • 30. duben 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Perfektně kryje šediny.Vlasy jsem měla po použití nádherně lesklé a objemné.
  • 15. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 4. duben 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 11. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%