Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Estée Lauder Dlouhotrvající make-up Double Wear SPF 10 (Stay In Place Makeup) 30 ml

Kód produktu: kDKR0442

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. červen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    používám několik desítek let, naprostá spokojenost

  • 19. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Najlepsi make up co som mala. Rychlo sa prilne na oblicej a drzi cely den. Mam mastnu plet a pri ostatnych make upoch som po par hodinach mala mastnu T-zonu teraz som milo prekvapena -do vecera ani znamky mastnoty. Urcite doporucujem vyskusat, mne to sadlo :)

    • Pro
    • super! drzi cely den nemasti sa velmi rychlo sa prilne na oblicej mnoho odtienov
  • 5. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 50%

    Bohužel makeup nesplnil mé očekávání.

  • 3. srpen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě skvělý, já na něj nedám dopustit už léta, doporučuji koupit pumpičku.

  • 19. červenec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Za mě nejlepší makeup na mastnější pleť, vydrží opravdu celý den, skvěle se nanáší.

  • 29. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Pokud jste nestastne z akne, mastne pleti, pokud zadny jiny makeup nedrzi, pokud s kazdym jinym makeupem vypadate jak kdybyste na obliceji mely nakydaný kyt..., ulevte si konecne timhle makeupem, ktery konecne pomuze i mastne pleti. Zakryje opravdu hodne a vydrzi hodiny (pokud behem dne lehce odsavate maz prilozenim saveho ubrousku). Odstiny se nechaji vybrat. Kupuji uz dva roky a rozhodne hodlam kupovat dal.

    • Pro
    • Tyhle makeupy z řady W maji krasne nazlátlou barvu Jediny makeup, ktery drzi na moji extremně mastne pleti. Kdyz se plet zacne lesknout, jen lehce vysaju ubrouskem maz, ale makeup zustane na pokozce Pekně kryje. Jizvy po akne i rude fleky dobre zakryje. Je bez oleje, takze nezhorsuje akne Asi jediny makeup, ktery nesedi v porech, a nevytvari tam tak tecky U me zatim prvni makeup, se kterym clovek nevypada jako by mel na ksichte paštiku Velke mnozstvi odstinu a pekne rozdeleno podle skupin (C, N a W), takze se s velkou pravdepodobnosti strefite i z gauce
    • Proti
    • Cena. Ale vite co? Po 20ti letech s akne a mastnou flekatou a jizevnatou pleti, jim toho litra klidne dam, kdyz s timhle makeupem vypadam tak luxusne!
  • 3. duben 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    Dlho som hľadala make-up ktorý vydrží a nebude po hodine stečeny, nebudem mať fľaky...konecne som našla. Prvý make-up s ktorým som celkom spokojná. Síce je cena na môj pomer vysoká ale stojí za to. Vyskúšala som veľa make-upov ale žiadny nebol takýto dobrý. Aj ospevovaný catrice make-up mne vôbec nesadol,po nejakom čase som vyzerala otrasne

    • Pro
    • Vydrží
    • Proti
    • Nie je tam pumpička
  • 24. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý, krycí, příjemný na tváři.

    • Pro
    • Výborný .
  • 19. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Najlepší make-up, aký som kedy mala

  • 27. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Najlepsi make up pre zmiesanu a mastnu plet. Vydrzi celu noc. Nerobia sa hrudky pri nose. Odporucam investovat do kvalitneho make-upu, kedze ho mate na celej tvari.

  • 10. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Top make-up za nejlepsi cenu v Cr!

  • 23. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Make up používám již několik let, je výborně krycí a hezky se zapracuje do pleti a vydrží celý den.

    • Pro
    • Výborný krycí make up za přijatelnou cenu Stačí malé množství Vydrží celý den Široký výběr odstínů
  • 10. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní 3c2 odstín je dost tmavý ale dávám si kapku do 2N1 a je to pro mě perfektní odstín.

  • 27. srpen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost.

  • 22. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Můj oblíbený, nedostává se do porů, drží jako přibitý, nemaže, pleť po něm není tak mastná. V létě samozřejmě zas tolik nematí, ale já tento make-up kupuji už léta.

  • 20. květen 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Výrobok je naozaj kvalitný, zodpovedá cene a som s ním spokojná. Treba si zvyknúť na nanášanie bez aplikátora.

    • Pro
    • Dobré krytie bez pocitu "masky" na tvári. Prirodzená farba.
    • Proti
    • Make-up nemá aplikátor.
  • 17. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    jedná se o make up,který je velmi dobře roztíratelný,krycí a vydrží na pleti

  • 29. duben 2019

    Celkové hodnocení: 20%

    Pro mě velké zklamání. Fakt jsem se na něj těšila, tolik kladných recenzí a já jsem jediná, pro kterou je makeup absolutně nepoužitelný.

    • Pro
    • jediné plus - sedl mi odstín
    • Proti
    • Nekryje. Nezakryl ani MÍRNĚ začernalý flíček (ne pupínek). Mám smíšenou pleť s T-zónou. Píšou, že je pro všechny typy pleti. Já ho absolutně nedokázala zapracovat do pleti, ani štětcem, ani houbičkou, seděl v pórech jak přibitý. Když mi makeup nesedne, vždycky si s ním nějak poradím, není to perfektní, ale líčení se dá dokončit. Tady to PROSTĚ NEŠLO!! Musela jsem ho dát dolů odličovacím mlíkem a i to šlo blbě. Hrozně mi stahoval pleť, nechápu, že to někdo vydrží mít na sobě celý den. Nemám nijak zvlášť citlivou pleť.
  • 27. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Makeup je skvělý. Výdrž výborná. S odstínem jsem taky spokojená. Poprvé jsem objednávala na základě vzorku. Nevysušuje pleť.

  • 13. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvěle krycí make up, lepší jsem zatím neměla