Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze L´Oréal Professionnel Fixační sprej s ochranou proti vlhkosti Fix Anti-Frizz

Kód produktu: kDKR2408

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. květen 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt používam krátkodobo ale som spokojná

  • 31. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Jiný lak už nepoužívám, naprostá spokojenost. Nelepí a vlasy jsou dobře formované do účesu.

  • 17. květen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám vlnité vlasy a ve vlhkém prostředí mi krepatí. Tento lak mi dost pomáhá.

  • Katarína | 20. březen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Treba vyskúšať.

    • Pro
    • Používam ho len keď je nepriaznivé počasie
  • 14. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    vyhovuje jsem spokojena

    • Pro
    • jsem spokojena
    • Proti
    • nic
  • 26. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 40%

    musela jsem si pomoci silnějším lakem

    • Pro
    • slibuje silnou fixaci
    • Proti
    • účes nedržel jak bylo avizováno
  • 25. září 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Ať každý vyzkouší Třeba nefunguje jenom na mé vlasy :-(

    • Proti
    • Vlasy se mi stejně zkroutí.
  • 3. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučila mi ho kadeřnice

    • Pro
    • mám jemné vlasy se sklonem ke krepacení, po použití tohoto spreje je to lepší, používám místo laku na vlasy
    • Proti
    • nic
  • Michaela | 2. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    k tomuto laku se po menší pauze zase vracím jsem s ním moc spokojena neslepuje vlasy a nejsou z něj lupy jako z obyčejných laků z drogerie píši 1

    • Pro
    • dobře drží účes neslepuje vlasy příjemně voní
  • 17. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt naprosto splňuje, co je od něj očekáváno

    • Pro
    • vřele doporučuji na problémy s krepatěním vlasů ve vlhkém prostředí
  • 18. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepsi lak jaky jsem mela, doporucuji

  • 14. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Vlasy narozdíl od jiných laků nesmáčí,takže účes zůstává rovný
  • 13. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám pravidelně anti-frizz sprej už několik let a tento mě taky mile překvapil,určitě doporučuji.

    • Pro
    • sprej je úžasný,opravdu funguje,pěkně voní
    • Proti
    • nic
  • es | 25. únor 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Vlni se mi vlasy i po vyzehleni, diky loreal spray uz ne.

    • Pro
    • krasne voni mam jemne vlasy, po pouziti laku jsou pevnejsi
  • 4. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře zafixuje účes bez zbytečného slepení vlasů, jestli působí proti krepatění jsem zatím nevyzkoušela, protože je teď venku sucho

    • Pro
    • dobře zafixuje účes bez zbytečného slepení vlasů, jestli působí proti krepatění jsem zatím nevyzkoušela, protože je teď venku sucho
  • 30. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Manželka používá delší dobu
  • 7. prosinec 2018

    Celkové hodnocení: 70%

    • Pro
    • Podrobnejšie napíšem, lebo len teraz som ho začala používať.
  • 16. duben 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • vôňa
    • Proti
    • aj tak je stále určitá miera krepovitosti vlasov
  • 14. leden 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • drží a nelepí
  • 3. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%