Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g

Kód produktu: kDKR0724

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem už hodně make-upů, ale vždycky se ráda ke značce Dermacol Cover make-up vracím. Dobře kryje, produkt dobře snáší i moje citlivá pleť.

  • 1. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobře se používá

  • 1. říjen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt se velmi dobře používá

  • 3. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    tak tohle je pecka.trapim se z ocnimi kruhy snad od narozeni,navic jsem chronicky nespavec a starosti se taky podepíšou.zkousela jsem uz všechno mozne,od gelu,pres korektory az po naplasti a bez vysledku.s pleti problém nemam,ale kruhy me kazi celkovou visaz.tohle je absolutni jednicka.malinke množství proklepu pod oci,na to nanesu jiny makeup a jsem spokojena po cely den.moc me tenhle výrobek zvedl sebevedomi,fakt doporucuji vsem,co ma tyhle problemy.na celou tvar nenanasim,bojim se masky,jak tu většina zakaznic pise,ale nekdy zkusim vyzkoušet jako vecerni makeup.

  • 16. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    zatím malá zkušenost, měla jsem objednat tmavší barvu

  • 1. červen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    celková spokojenost

    • Pro
    • dlouho vydrží
    • Proti
    • zlatá tubička se láme, ta bílá původní vydržela
  • 2. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice silně krycí, vyhovuje mi

  • 22. srpen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt výborný,len takto ťažko vybrať vhodnú farbu.

  • 18. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně jeden z nejlépe krycích make-upů, žádný co jsem dosud vyzkoušela neuměl perfektně zakrýt pigmentovou skrvnu na obličeji.

    • Pro
    • Perfektní krytí, mám pigmentovou skvrnu, kterou zakryje, nepoužívám na celý obličej pouze na to co chci zakrýt, budu objednávat ještě jeden, světlý na zimu, ted mám tmavší protože mám ještě dost opálenou pleť z léta
    • Proti
    • uvítala bych menší balení/ nižší cenu, nebot se hodně využívá spíše jen na zakrytí drobných míst. Trvá dlouho než se vypotřebuje, raději bych měla malé levnější balení, ale více odstínů.
  • Magdalena Marková | 3. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dermacol Cover make-up 207 jsem objednala i podruhé.

  • IRA | 26. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    super pletˇ

    • Pro
    • super krytí
    • Proti
    • žádné
  • vera | 22. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již mnoho let a nemá konkurenci

  • Jana Zalabáková | 4. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho již od 18 let a nenalezla jsem lepší

    • Pro
    • krycí schopnost, velice levný
  • 23. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborně kryje

  • Mária | 9. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Odporúčam

    • Pro
    • skvelé krytie, maskuje aj fľaky na tvári naozaj popisovaný faktor - odskúšané priamo na slnku
  • Mária | 9. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Určite odporúčam

    • Pro
    • skvelé krytie naozaj popisovaný faktor - odskúšané
  • 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý krycí prostředek na nedostatky pleti. Hezky zakryjeme a přetáhneme naším oblíbeným make-upem. Čímž si nezpůsobíme dojem masky místo obličeje, ale hezkého a příjemného vzhledu. Vhodný pro aknózní pleť i k zakrytí nedostatku spánku pod očima. Výborně kryje i pigmentové skvrny. Není vhodný na celoobličejové natření, ale jako korekční make-up, který přetáhnete např.hydratačním make-up em...

    • Pro
    • Výborně kryje nedostatky! Přesto, že je mu vytýkáno, že působí jako maska, není určen k tomu napatlat si tím celý obličej. Hezky zakryje nedostatky, které pak běžným make-upem dosjednotíme a výsledek je dokonalý!!!
  • 20. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Zde jsem si objednala světlý odstín, ale je na mě až moc světlý. Takže pokud si vybíráte odstín-nedbejte na to a neobjednávejte si světlejší. Já to udělala a byla to chyba. Jinak krásně kryje, ale připadá mi, že je až MOC hustý.

  • borriquito69 | 3. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Není to na celý obličej ,ale jako korektor je fajn :)

    • Pro
    • Kryje super
    • Proti
    • Poměrně dost vysušuje a zvýraznuje suchou kůži + vrásky
  • 12. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jako korektor slouzi bajecne. Jako make-up ano, ale pocitat s velmi silnym krytim. Vypada to, ze by mohl bez problemu zakamuflovat i tetovani. K dostani spousta odstinu a neni problem michat.

    • Pro
    • Perfektni kryti. Opravdu staci jen malo. V pohode lze pouzit i jako korektor
    • Proti
    • Nepouzila bych to jako make-up i kdyz mam rada silne kryti.