Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze La Chévre Regenerační denní krém

Kód produktu: kDKR1621

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 6. únor 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se roztírá, příjemný pocit pokožky.

  • 10. prosinec 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    super , nemá chybu

  • 9. listopad 2020

    Celkové hodnocení: 80%

    Krém je hutnější, je potřeba jej do pokožky jemně vmasírovat. Po chvilce se dobře vstřebá. Výborně vyživuje. Spokojenost.

    • Pro
    • vynikající krém pro zralou pleť
  • 16. září 2020

    Celkové hodnocení: 40%

    Krém se špatně a těžce na pleti roztirá a zanechává mastný filtr. Pod make-up nevhodný.

    • Pro
    • Příjemně voní
    • Proti
    • Těžce se aplikuje Zanechává mastný filtr Špatně se roztírá
  • 16. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitný produkt používam 30 rokov.

    • Pro
    • Kvalita
  • 24. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Značku používám delší čas.Tento krém používám jako noční.Ani nevím proč.Je trochu mastnější.Pleť mám suchou,50+.Vyhovuje,nedráždí.

  • Ivana | 17. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tuto značku již několk let. Je vhodn pro citlivou a problémovou pleť.Sama nesnesu skoro žádný krém a tento mi nedělal žádné potíže. Je i de vynikajícím balení-zmáčknutím krytu krému teprve vytlačíte menší množství. Velice dobře se roztírá.

    • Pro
    • Je výborný pro citlivou pleť.
    • Proti
    • nic
  • Renáta Antonínová | 14. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    žádní zbytečná umělá parfemace

    • Pro
    • kvalitní kosmetika bez masívní reklamy, která je velmi příjemná na pleť
    • Proti
    • nic
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Nedokážu s jistotou pososudit. Mé přecitlivělé pleti jistě neublížil, ale nepociťovala jsem ani žádné zlepšení.

  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná volba.

    • Pro
    • Výborné hydratační vlastnosti, hodí se i pro velmi citlivou pleť, nenapíná a nedrolí se, hned se vstřebá.
  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Velice příjemný. Splnil má očekávání. Voňavý. Není co dodat. Byl znát po celý den. Dobře reagoval na všechny pudry a make-up.

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný doporučuji

    • Pro
    • výborný na citlivou pleť
  • mirka | 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    přírodní dobrý krem i pro moji alrgickou plet

    • Pro
    • jemný příjemný na pleti se krásně roztírá a celý den je plet nevysušena
    • Proti
    • nic
  • lulu | 7. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem velmi spokojena

  • 8. duben 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Uprednostnuji prirodni kosmetiku.Zajima mne nyni kosmetika ve slozeni z kozim mlekem a obdobne.

    • Pro
    • Predevsim prirodni slozeni.
  • Jana | 7. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Velmi dobry.

    • Pro
    • Mam suchu pokozku, krem sa velmi dobre vstrebava a hydratuje. Neirituje.
    • Proti
    • Po naneseni sa pokozka trochu leskne co ma prekvapilo.
  • Jindřiška | 25. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji ženám i při alergických projevech.

    • Pro
    • Velmi dobře se vstřebává,pokožka není mastná.Dlouhodobě již krém používám a jsem spokojená.
  • 8. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný

    • Pro
    • super
  • 12. leden 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 10%