Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Yves Saint Laurent Rozjasňující korektor v peru (Touche Eclat) 2,5 ml

Kód produktu: kDKR0685

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    skvěle kryje nedokonalosti a výborně se aplikuje, šikovný a malý do kabelky mohl by být lacinější

    • Pro
    • skvěle kryje nedokonalosti a výborně se aplikuje, šikovný a malý do kabelky
    • Proti
    • skvěle kryje nedokonalosti a výborně se aplikuje, šikovný a malý do kabelky
  • Leni | 21. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto jedinečný korektor, použám ho pravidelně od 35 let. Vyzkoušela jsem jiné, ale k tomuto se vždy vrátím. Doporučuje i časopis Marianne jako kosmetickou vychytávku hvězd:)

  • Jitka | 8. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vřele doporučuji. Odstín "2" je dost světlý (vhodnější na zimu), Lepší pro mě je odstín "2,5". Kupuji si jej pravidelně

    • Pro
    • Můj oblíbenec k rozjasnění pleti zejména pod očima. Příliš nekryje, ale to já nepotřebuji, Na překrytí kruhů pod očima nebo skvrn asi nebude to pravé ořechové, ale k projasnění je výborný. Měla jsem možnost srovnat i s jinými produkty v "peru", ale tento mě přesvědčil.
    • Proti
    • Nic. Snad jen TA CENA.
  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    JEDNODUŠE SKVĚLEJ PRODUKT

  • 19. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Fajn korektor na ocni okoli

    • Pro
    • Středně krycí, zabarvení do žluta-fajn pro tmavé kruhy
    • Proti
    • Méně rozjasňuje
  • S.B. | 14. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    používám pravidelně....super.

  • 4. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Nejlepší
  • Leni | 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní výrobek za rozumnou cenu. Kryje kruhy pod očima, rozzáří, používám ho již několik let. Velká spokojenost

    • Pro
    • .
  • 2. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto perfektní korektro, který se krásně roztírá, rozjasňuje a kryje

    • Pro
    • Naprosto perfektně kryje, rozjasňuje. Nejlepší produkt tohoto typu, jaký jsem zatím kdy měla. Už nechci jiný a hodlám používat jen tento
    • Proti
    • Cena
  • Dana | 13. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již mnoho let a nehodlám měnit, korektor je i velmi kladně hodnocen i odborníky, také proto nehledám jiný.

  • 3. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji pravidelně, krásně rozjasní

    • Pro
    • super
    • Proti
    • nic
  • Ajka | 1. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám velmi citlivé oči a tento produkt je dokonalý. Nedráždí, skvěle kryje, rozjasňuje ... maximální spokojenost.

    • Pro
    • Skvěle kryje, rozjasňuje oční okolí, neslévá se do vrásek. Super.
  • 1. březen 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Již ho mám vyzkoušenej.

    • Pro
    • Rozjasnující
    • Proti
    • nekryje
  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena , kupuji pravidelně

    • Pro
    • nakupuji pravidelně takže jsem spokojená
  • Drahuse Podolkova | 17. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám korektor již několik let. Je nepřekonatelný.Doporučuji

  • 10. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepsi korektor na svete

  • Helísek | 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Kryje velmi tmavé kruhy pod očima o něco lépe než běžné produkty těch nejlevnějších značek, co je ale na rozdíl od těch ostatních velké plus, rychle se vstřebá a nezanechá vrstvu, která by se pak navíc usazovala a výsledek by byl ještě horší než bez použití přípravku. Nezanechává vrstvu makeupu a nevypadáte pak straší než ve skutečnosti jste. Já jsem si zakoupila již podruhé a měnit nehodlám. Zatím nejlepší varianta. Pokud vás trápí pouze tmavé kruhy, bude ideální, pokud navíc trpíte i opuchlýma očima, to nezkryjete. Na základě doporučení kosmetičky dodržuju pravidlo vklepávat nikoli roztírat, vstřebá se a nenamáháte tak oční okolí;)

  • 29. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    skvělý pomocník při líčení

  • Jitka | 17. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    vřele doporučuji

    • Pro
    • Náplň v peru překvapivě dlouho vydrží i když používám denně (kolem očí). Snadná a příjemná aplikace
    • Proti
    • -
  • Verunka | 27. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    prostě výborný produkt

    • Pro
    • dobře maskuje kruhy pod očima a různé nedostatky na pleti