Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Schwarzkopf Professional Sérum pro žehlení vlasů Flatliner 200 ml

Kód produktu: kSCH002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Ideálny pre tých čo si vlasy žehlia často. Ochraní vlasy na 100%.

    • Pro
    • Ochraňuje vlasy pred teplotou žehličky Zachraní vlasy na dlhé mesiace Netreba ísť kadernikovi tak často kvôli zničene konce vlasov, sprej ich ochraní na dlho.
  • 25. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem koupila na základě recenzí a jsem spokojená. Používám při žehlení vlasů - vlasy pomáhá uhladit, jsou narovnané, více odolají i vlhku než při užití jiných produktů z drogerie. Vlasy se po něm nelámou a sprej nezůstává na žehličce. Rozhodně doporučuji.

  • Valerie | 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt mi byl doporučen v kadeřnictvím jako ochrana před žehlením vlasů, funguje super, krásně vlasy drží a vyhladí je. Stačí malé množství.

    • Pro
    • stačí malé množství vlasy drží a jsou krásně vyžehlené
  • 29. červen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    musím to déle zkoušet

    • Pro
    • vlasy jsou rovné
    • Proti
    • možná přítomnost silikonů
  • 21. červen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Žádný efekt nevidím, je to zřejmě jen subjektivní pocit, že děláte něco pro své vlasy, aby nedošlo k jejich zničení, ale já ho stejně moc nepoužívám.

  • Vlaďka | 12. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem, kteří hledají dobrý přípravek na žehlení vlasů.

    • Pro
    • Profi žehlící sérum mi doporučila kadeřnice. Skvěle žehlí a vlasy vydrží rovné do dalšího umytí.
  • 8. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nedoporučuji

    • Pro
    • nesedí mi, vlasy jsou po něm tvrdé, špatně se aplikuje
  • 13. únor 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    chybí návod na lahvičce, jinak vcelku spokojena

  • 16. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji mamce, které vyhovuje

  • 1. březen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

  • Sabina | 18. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Vyrabi se uz vic nez 10 let Cena
  • 23. duben 2017

    Celkové hodnocení: 70%

  • 22. duben 2017

    Celkové hodnocení: 60%

  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 22. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 3. květen 2013

    Celkové hodnocení: 50%

  • 18. březen 2013

    Celkové hodnocení: 70%