Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Clinique Tekuté čisticí mýdlo na obličej pro suchou až smíšenou pleť (Liquid Facial Soap Mild)

Kód produktu: kDKR4283

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Janam | 24. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    používám už dlouho a jsem spokojená

  • 10. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt pouzivam jiz radu let a mam po ni krasnou cistou plet a temer nemusim navstevovat kosmeticku.

  • 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    pouzivam dlouho a jsem s nim spokojena,doporucuji i na problematickou plet

  • Klára | 28. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Jsem maximálně spokojená
  • 5. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mam problematickou plet, ekzem, akne-hodne mi to pomaha a je nejlepsi co jsem kdy mela. Nevyhodou je, ze to neni dostat v beznych obchodech.

    • Pro
    • Pouzivam pravidelne. Vyborne odlici, nevysusuje, vyhovuje citlive a atopicke pleti. Zatim nejlepsi co jsem vyzkousela.
  • 16. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji, mám ho poprvé a naprostá spokojenost

    • Pro
    • Mýdlo velmi příjemné, jsem velmi spokojená
    • Proti
    • nevím
  • 19. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • vyhovuje mi po všech stránkách, zejména toto velké balení
  • 10. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. listopad 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 10%

  • 29. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%