Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Clinique Tekutý make-up pro problematickou pleť Anti-Blemish Solutions (Liquid Makeup) 30 ml

Kód produktu: kDKR0432

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. září 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    Po prvej kúpe tohoto makeupu zvažujem či po ňom siahnúť znova. Pretože odhliadnuc od toho nepraktického plastového balenia, bolo mínus i to,že po pár hodinách som sa veľmi leskla a make up akoby mi “zliezal” z tváre. Dá sa to napraviť prepudrovaním, ale už nebude vyzerať na tvári tak dobre, ako po nanesení.

    • Pro
    • Ľahko sa nanáša Neupcháva póry Nevysušuje Pekne kryje
    • Proti
    • Nepraktické balenie bez pumpičky Po pár hodinách sa musí prepúdrovať Vysoká cena
  • 11. květen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, jemný, krásně se roztírá, přirozený vzhled

  • 8. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji opakovaně,nejlepší make-up jaký muže být

  • 8. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší make-up jaký jsem kdy měla

  • 1. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní, používám stále

  • 30. březen 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Vždy si produkt koupím přímo v Clinique, a jsem maximálně spokojena. Už mi docházelo a potřebovala jsem co nejrychleji koupit ten stejný make-up a za dva dny dorazil. Budu objednávat z této stránky i nadále❤️

  • 14. říjen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Poměr cena kvalita super. Vysrží bezproblémově celý den a krásně kryje "nedostatky"! Používám již 8 rok a velmi doporučuji!!

  • 25. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitně krycí, nedráždivý

  • 20. březen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Zakoupila jsem na doporučení známé a určitě jsem neudělala chybu. Jsem s ním moc spokojená.

    • Pro
    • Perfektně kryje a přtom vypada velmi přirozeně.
    • Proti
    • Žádná
  • 7. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento make up miluji. Úžasně drží, zmatní pleť na celý den a dokonce i léčí akné. Jedinou nevýhodou je, že drobátko zvýrazní suchá místa. Ale není to nic hrůzostrašného. Je to jeden z nejlepších make upů, jaké jsem kdy měla :-)

  • Lisa | 21. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní krytí, opravdu hypoalergenní, léčí projevy problematické pleti

    • Pro
    • nejlepší make up pro nesnášenlivou a problematickou pleť- léčí
  • Lilian | 31. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    - krycí krém som si vybrala pretože mám aknóznu pleť zo žalúdka - splnil moje očakávania, ak keď balenie a dávkovanie nespĺňa to čo by malo - prekryje všetky nedokonalosti a vyrovnáva tón pleti - cena je síce vyššia, ale zas spĺňa čo deklaruje výrobca a cena zodpovedá kvalite - splnil moje očakávania, pretože som nevedela nájsť dlhé roky krycí krém na zmiešanú pleť a s výskytom akné - je vhodné ho použiť na akúkoľvek príležitosť a teda aj každodenné požitie - určite nebudem už používať iný, pretože som vyskúšala množstvo kozmetiky na akné a nič mi nepomohlo a neprekrylo akné - odporúčam vyskúšať - redukuje akné, dokonale ho prekrýva, rýchlo sa vstrebáva, neupcháva póry a neusádza sa v nich , netreba ho fixovať púdrom, vydrží celý deň, neleskne sa po jeho nanesení tvár ani po niekoľkých hodinách - je to až neuveriteľné ale ja mám s clinique anti blemish solution takúto skúsenosť

    • Pro
    • - 03 je odtieň na opálenú tvár, čiže na leto - pri bledej pokožke je nutné objedať si o odtieň bledší - make up prekryje akné, aj keď je zapálené, čo dokáže máloktorý krycí krém - redukuje a vysúša akné - pri nanášaní sa pomerne veľmi rýchlo vstrebáva do pokožky a prispôsobí sa - cez deň aj pri vysokých teplotách je lesklá pokožka minimálne oproti ostatným krycím krémom, takže nie je nutné prekrývať ho ešte púdrom - na pokožke drží veľmi dobre celý deň - nevytvárajú sa zhluky na miestach tváre - make up neupcháva póry, ako väčšina krycích krémov ani sa v nich neusádza - pleť pôsobí mladšie a prirodzenejšie - vyrovnáva tón pokožky
    • Proti
    • - make up je v plastovej fľaštičke, čo by nemalo byť pri kvalitných krycích krémoch - krycí krém nemá dávkovač, len sa vytláča
  • 31. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, perfektne kryje nedostatky, pôsobí prirodzene

  • 9. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    plet po naneseni vypada zdravie, zjednocene a schova skoro vsechny nedokonalosti

    • Pro
    • neucpava pory, vhodny pro problematickou plet
  • Andrea Kokešová | 28. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    super pre normálnu až mastnú pleť

    • Pro
    • nádherný odtieň krásne kryje štetcom sa skvele roztiera - pozor prstami absolútne nie
    • Proti
    • nevhodné pre suchú pleť, suché miesta zvýrazní a budete ako šupináč krytie super, ale rozhodne si nemyslím, že by dokonale zamaskoval i väčšie akné
  • 17. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    S tímto make up jsem velmi spokojena a určitě doporučuji.

    • Pro
    • Krásně kryje. Sjednotí pleť, ale nepůsobí jako maska. Vydrží celý den i na mé mastné pleti, stačí jednou za den přepudrovat.
    • Proti
    • Vysušuje, chce to pod to opravdu kvalitní hydratační krém a pokud možno bázi.
  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • 20. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji opakovaně. hezky matuje i bez pudru. super na smíšenou pleť.

    • Pro
    • skvěle kryje,bez efektu masky.
    • Proti
    • nic
  • 4. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Perfektní, doporučuji

  • Adéla | 20. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji. Koupila jsem již druhou lahvičku a myslím, že už měnit nebudu.

    • Pro
    • Dobré krytí Zároveň s krytím léčí akné Výborně drží a je matný, není tedy třeba použít pudr Nejsvětlejší odstín perfektně mé pleti sedí Jedno balení dlouho vydrží - při každodenním používání 11 - 12 měsíců!
    • Proti
    • Je dražší, ale vzhledem k tomu, jak dlouho vydrží a k jeho kvalitě, je cena tomu úměrná..