Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Starpil Tělový epilační vosk 110 g

Kód produktu: kDKR0821

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. duben 2020

    Celkové hodnocení: 90%

    Už som ho mala aj v minulosti. Ja som s týmto produktom veľmi spokojná.

    • Pro
    • cena kvalita pekný výsledok
  • 13. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Na domácí použití ok.

  • 24. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemný i pro velmi citlivou pokožku, dobře se rozpouští a nanáší

  • Pavla Karásková | 18. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozumná cena,kvalita.

    • Pro
    • konečně jsem našla něco, co funguje i na mě
  • 2. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Dobře se s ním pracuje, lepší než azulenový.

    • Pro
    • Rychle se zahřeje, dobře se nanáší, šetrný k pokožce.
    • Proti
    • Vydrží tak na jednu kompletní depilaci (nohy + ruce), ne však na 3 jak se uvádí.
  • 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    používám pravidelně, více teče

    • Pro
    • běžný vosk
  • 5. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepsi varianta z nabizenych

    • Pro
    • vyzkousela jsem skoro vsechny "vonave" vosky, nicmene ten prirodni mi prijde nejlepe roztiratelny, rychle se rozehreje a dlouho vydrzi
  • Jitka | 19. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem moc spokojená, epilace vydrží kolem 6ti týdnů.

    • Pro
    • Super použití, krásně voní, nedráždí pokožku.
  • 22. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    podle mého názoru nejméně škodlivý

    • Pro
    • praktická lahvička, snadná manipulace
    • Proti
    • oproti voskům na bázi cukru příliš syntetické
  • Zuza | 15. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    - jsem spokojena s používáním epilačního vosku - nožky vydží dlouho hladké a bez chloupků - při delším nahřátí vosku příjemně hřeje

  • Helena Lackova | 12. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Snadné hygienické použití, utvoří stejnoměrnou vrstvtu vosku na místě , které chci depilovat

  • PC | 28. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    myslím, že je výborný i pro citlivou pleť - já jsem s ním spokojená nejvíc ze všech druhů vosků.

    • Pro
    • příjemný vosk bez zápachu
  • Jana L. | 11. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Super výrobek

    • Pro
    • sndné a rychlé použítí
  • Pavlina | 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s timto produktem maximalne spokojena. je to kvalitni a rychly zpusob jak se zbavit prebyvajicich chloupku. je to velmi rychly a dokonale vse vytrha.

    • Pro
    • je to rychle holeni, proste super
    • Proti
    • zadne vyhrady nemam
  • Anděla | 17. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    V popisu se píše, že jedno balení vosku vydrží na dvě až tři kompletní epilace. Epilovala jsem dolní končetiny - celé, shora až dolů - a v balení zbyla jen troška. Je možné, že zkušenější člověk by toho nevypotřeboval tolik, ale každopádně doporučuji koupit jich pro začátek do zásoby víc.

    • Pro
    • Dobře se nanáší Epilace je snadná
    • Proti
    • Nevydrží tak dlouho, jak je uvedeno v popisu
  • 23. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. červenec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%