Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Le Chaton Výživný denní krém s vitamínem E

Kód produktu: kDKR1680

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. duben 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatiaľ som spokojná, dávkovanie je v poriadku, stačí jedno stlačenie a krém postačí na celú tvár. Uvidím, či sa dostanem k celému obsahu balenia, keď sa bude krém míňať.

    • Pro
    • hustá konzistencia, ale nie príliš príjemná aróma
  • 2. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    Vzhledem k tomu, že používám tento krém zatím pouze několik dnů, tak ho nemůžu nějak moc hodnotit, ale vypadá to, že jsem si vybrala dobře.

  • 25. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji tuto značku,vůně jen jemný nádech,dobře se roztírá a vstřebává,příjemný pocit,doporučuji

  • 3. květen 2018

    Celkové hodnocení: 70%

    S krémom som spokojná a používam ho. No menej som spokojná s tým, že tento krém bol dodaný bez nejakej krabičky, proste iba samotný krém. A najväčšie mínus! ktoré asi nepatrí ku krému ale k obchodu: Ako na vrchnáčiku bývajú také lepky (zalepené proste) aby bolo vidno že krém je nový a nepoužívaný tá náplasť u môjho krému bola už rotrhnutá keď som krém dostala. Nakoľko bolo vidno, že krém nebol používaný tak som to neriešila ako reklamáciu, pretože sa mi nechcelo čakať ďalšie týždne na nový krém alebo iné vyjadrenie reklamácie.

    • Pro
    • Naozaj dobrý výživný krém Rýchlo sa vstrebáva Dávkovač - pumpička
    • Proti
    • Mne osobne zanecháva mastnejší film na pleti ktorý tak po 30 min zmizne Dodanie produktu bez krabičky iba samotný krém
  • 4. únor 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    řadu Le Chaton používám již delší dobu, výživný denní krém s vitamínem E jsem si objednala poprvé, jsem s ním velice spokojená

  • 21. prosinec 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní krém za dobrou cenu

  • 24. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    PŘÍJEMNÝ POCIT PO POUŽITÍ

  • xp | 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    zaujal mě, že je přírodní, zpočátku trochu specifická vůně, na kterou si je třeba zvyknout. Krém se mi zdál velmi kvalitní.

    • Pro
    • spokojenost
    • Proti
    • nic
  • mila | 14. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Doporučují pro pravidelné používávní, pokud není člověk alergický na kozí vůni

    • Pro
    • rychle se vstřebává
    • Proti
    • nevoní
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nám jen samé dobré zkušenosti s touto značkou

    • Pro
    • perfektní výsledek
  • 25. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dobře se roztírá, vhodné balení,přijatelná cena

    • Pro
    • hypoalergenní
  • Tereza | 11. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    zatím ho sice používám jen krátce ale už tem myslim mohu jen doporučit

    • Pro
    • nemastí, krásně výživný, mám po něm jemnou a hladkou plet
  • Sokolíčková Jaroslava | 16. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento krém "dříve" jsem používala několik let.Potom jsem ho nemohla sehnat,až náhodou na internetu.Potešilo mě to.

    • Pro
    • Pro mou pleť vhodný.
    • Proti
    • Cena,ale to bude pouze pro mne vysoká.
  • Zuzana Šachlová | 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Mohu doporučit všem. Jelikož věkem potřebuji již krém pro zralou pleť, příště vyzkouším přípravky z této řady.

    • Pro
    • Mám velice citlivou pleť, která snese pouze minimum krémů z lékárny. Byla jsem mile překvapena, že tento krém mi zcela vyhovuje, bez jakýhkoliv alergických reakcí. Super.
  • Jindřiška | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji vyzkoušet tento krém. Pleti dodá výživu a velmi rychle se vstřebá. Není mastný.

    • Pro
    • Přínosný výživný krém. Pleť je jako zrozená.
  • 22. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    symbol o tom že výrobek není testován na zvířatech mi tam chybí, jelikož na internetu jsem si našla že tyto výrobky se na zvířatech netestují.

    • Pro
    • příjemný, nedráždí oči, jemný
  • 6. duben 2021

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • ověřená kvalita
  • 13. duben 2017

    Celkové hodnocení: 100%

  • Silvia | 28. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Kvalitní krém vyživuje pleť a vyhlazuje vrásky :).
  • 22. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%