Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 899 Kč
Doprava ZDARMA od 899 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Bioderma Zklidňující pleťová voda Sensibio H2O (Solution Micellaire)

Kód produktu: kDKR3155

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. září 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    super,používám dlouho a mohu doporučit

  • 25. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost, pro mne nejlepší micelarni voda, neštipe v očích a nezůstane po ní mastná tvář. Používám již spoustu let a vřele doporučuji!

  • 1. leden 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře odličuje, nepálí do očí.

  • 3. prosinec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již řadu let - kvalitní a vhodné i pro citlivou pleť.

  • 28. listopad 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    Kvalitna voda, dokonale vycisti plet, nedrazdi

  • 2. únor 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám pravidelně. Jsem spokojená.

  • 24. červenec 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tento výrobek již několik let a jsem s ním stále velmi spokojena

  • Jaja | 8. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkova spokojenost

    • Pro
    • Super
  • denmarka | 5. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám už dlouho, jsem spokojená

    • Pro
    • pleť bez problémů kvalitní odlíčení
  • 10. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt používám dlouhodobě pro jeho vynikající vlastnosti. Doporučuji každému, kdo dokáže ocenit vlastnosti micelární vody.

  • Lucie | 19. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    - vyplatí se mi investovat, když vím, že mi voda vydrží opravdu dlouho...

    • Pro
    • - neštípe v očích - cena
    • Proti
    • - žádné
  • 2. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    mam problem so zilkami na tvari tak som ju zacala pouzivat, chodim aj na ipl tak dufam ze dosiahnem vysledky a toto mi tiez pomoze

    • Pro
    • citliva plet ju znasa vyborne
  • 3. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

  • Olga gerlochová | 19. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jiné micerální vody jsoubuď horší, nebo jsou moc drahé.

    • Pro
    • používám tuto micerální vodu již někiólik let a jsem s ní naprosto spokojená.
    • Proti
    • O
  • Simona | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - mám suchou a citlivou pleť, vyzkoušela jsem tento výrobek a jsem velmi spokojená - je jemná nedráždí, pěkně pleť pročistí, odstraní make-up a jiné nečistoty - po použití je pleť jemná, hydratovaná, necítím pnutí ani zarudnutí, je klidná - problém je akorát cena, nemůžu si tuto vodu dovolit často, ale velmi ráda se k ní vracím

    • Proti
    • cena
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná. Rychlá. Zjemňuje pleť.

  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Když je ve slevě, kupuju, je výborná

    • Pro
    • Výborná kvalita
    • Proti
    • Trošku dražší cena
  • petra | 10. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Čistící vodu nám doporučila kjožní lékařka a opravdu funguje bez problémů i na problematickou ekzémovou pleť.

    • Pro
    • vhodná i na problematickou ekzémovou pleť
  • Zdenka | 7. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • je to snad nejlepší odličovací voda jakou jsem kdy použila
    • Proti
    • nic
  • Daniela Spišiaková | 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybrala na doporučení známé. Již po prvním použití jsem s produktem byla velmi spokojená. Perfektně. Doporučuji.

    • Pro
    • Rychlé a kvalitní ošetření pleti. Stoprocentní spokojenost.